Home News Krisiun je upravo završio sa snimanjem albuma

Krisiun je upravo završio sa snimanjem albuma

by Vjeran

Krisiun je upravo završio sa snimanjem albuma

Krisiun cover

Legendarni brazilski death meta bend Krisiun je upravo završio sa snimanjem svog novog albuma, Forged In Fury, koji bi trebao izaći diljem svijeta 7. kolovoza preko Century Media records.

Omot albuma je radio renomirani umjetnik Joe Petagno ( Motorhead, Marduk, Vader…), a producent je Erik RutanKrisiun su ponosni na njihov novi opus i o albumu su izjavili slijedeće: “Forged in Fury označava naš povratak u studio nakon tri godine konstantnog turiranja diljem svijeta. Bili smo zadovoljni sa zadnjim album, ali osjetili smo potrebu za promjenom, te
smo za producenta odabrali Eric Rutan-a (Cannibal Corpse, Six Feet Uuder, Malevolent Creation, Madball, Agnostic Front).
Ovaj album zvuči “prirodnije” od prethodnih, te su pjesme brutalnije i izravnije. U ovaj album smo uložili puno truda i nismo slijedili nikakve trendove. Ovo je pravi metal album. Pjesme sadržavaju svo naše iskustvo i osjećaje koje smo prikupili tokom godina, te imaju više varijacija i dinamike, ali isto su 100% Krisiun. Erik je imao veliku ulogu u cijelom procesu, pogotovo što se tiče izvedbe samog benda. Uspio je izvuči ono najbolje iz nas, a pošto smo prijatelji već dugi niz godina, bio je užitak raditi s njim. Ovaj album je snimljen sa puno ljubavi i strasti prema metal glazbi. Nadamo se da će te uživati slušajući ga, kao što smo mi uživali stvarajući ga.”

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: