Home News Kompletiran line-up za Balkan Metal Meeting 2 u Puli!

Kompletiran line-up za Balkan Metal Meeting 2 u Puli!

by Metal Jacket

Hammer and Tongs Promotions u suradnji sa udrugom Kairos, organizira Balkan Metal Meeting 2 u pulskom klubu Uljanik 16. I 17. 6. 2017.

Poznati su svi izvođači ovog dvodnevnog festivala, a to su, po redosljedu nastupanja:

U petak 16.6. nam sviraju TranquillizerDon Gatto, Beneath My Sins, Cold-Snap i Elegy of Madness. Što se tiče subote 17.6., line up glasi: Chains of Suffering, Wildhunt, UDS (Underdamped System), Cruenta Lacrymis te Armaroth.

Sve se to događa u velikoj Sali kluba, sa time da u petak svirka kreće u 21h, a u subotu u 20:30, te će se satnica strogo pridržavati zbog broja bendova. Ovo je prvi ovakav festival u Puli, te se pazilo na raznovrsnost bendova, te širok spektar stilova. Države iz kojih dolaze ovi izvođači su nam poznate po velikanima metala, a sad je došlo vrijeme da se upoznate i sa manjim imenima koja itekako zaslužuju vašu pažnju. Uz ovaj dvodnevni metal događaj, moći ćete se i upoznati sa Pulom turistički, otići na more se osvježiti, ili jednostavno samo doći na festival i ludovati.

Blizina jeftinih hostela je također plus, a sve to u samom centru Pule. Jedan od najpovoljnijih je Pipištrelo, na 10 minuta mamurnog hoda iz Uljanika, tako da vam ne predstavlja problem otići tamo. Najaviti/bukirati smještaj možete na broj 0912230769 (Sandra)  Kako izgleda, provjerite sami OVDJE. Ukoliko vam se više sviđa miran odmor nakon lude noći, isti broj nazovite i za Apartmane Ester, na pola sata hoda od festivala. Uz Pipištrelo, još jedan hostel, također na 5 minuta od festa: http://www.rivahostel.com.

Tu je i rock hostel, za sve zainteresirane.

Za sada je to to što se tiče osnovnih informacija, a sve detalje pratite na službenom eventu.

Cijene karata:

Festivalska 70/80 kuna, dnevna 50 kuna.

You may also like

%d bloggers like this: