Home News Killswitch Engage – pregled nove pjesme za kompilaciju serije Game Of Thrones

Killswitch Engage – pregled nove pjesme za kompilaciju serije Game Of Thrones

by Vjeran

Killswitch Engage – pregled nove pjesme za kompilaciju serije Game Of Thrones

catch-the-throne-2

A sada nešto mrvicu drugačije. Dok raste iščekivanje za iduću sezonu popularne HBO serije Game Of Thrones, izlazi nova kompilacija pod nazivom Catch the Throne: The Mixtape, Vol. 2, čiji je isječak danas premijerno prikazan. Ovaj isječak doprinos je Killswitch Engagea njihovom pjesmom Loyalt. Svoje apetite možete zadovoljiti na linku ispod.  Bend je nedavno snimio novu pjesmu jer su bili zamoljeni da u kompilaciju dodaju svoj doprinos.

Pjevač Jesse Leach nedavno je izjavio: „Počeo sam istraživati i pisati neke materijale. Dok sam pisao pjesmu nisam uistinu znao o čemu to govorim, ali (producenti serije) dali su mi koncept, odnosno ključne riječi koje bi trebao koristiti kao i tijek priče. Bilo mi je zabavno raditi s takvim kapacitetom, jer inače svoje materijale smišljam na licu mjesta. Oni su imali mnogo odličnih riječi koje vas pokreću tako da je bilo zanimljivo promatrati kako se sjedinjuju.

Osim pjesme Killswitch Engagea, Catch the Throne: The Mixtape, Vol. 2 uključuje doprinose Anthrax-a, Snoop Dogga, Method Mana i Yandela. Očekuje se da će kompilacija biti dostupna već u ožujku, prije nego što 5. sezona serije Game Of Thrones započne  na HBO-u 12. travnja.

“Kada igrate igru prijestolja, ili pobijedite ili umrete”. Zar ne?

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: