Home News Killswitch Engage objavili video za “Cut Me Loose”

Killswitch Engage objavili video za “Cut Me Loose”

by Vedrana Dobrić

Killswitch Engage objavili su video za pjesmu “Cut Me Loose”. Režirali su ga Jeremy Danger i Travis Shinn, a pjesma se nalazi na njihovom posljednjem albumu “Incarnate” koji je tijekom ožujka objavljen za Roadrunner Records.

Killswitch Engage će 25. studenog objaviti “Beyond The Flames: Home Video Volume II” izdanje na dva CD-a, na Blu-rayu, te kao CD paket. Predstavlja riznicu Killswitch Engage materijala u trajanju od preko tri i pol sata. Na materijalu se nalazi i 75-minutni dokumentarac kojeg je producirao i režirao KsE narator Denise Korycki, a prati bend od 2005. godine pa do danas, sa posebnim osvrtom na povratak njihovog originalnog vokala Jessea Leecha koji ih je napustio 1999.

Za one koji uživaju u njihovim live klipovima, ovo izdanje je prava poslastica jer sa na njemu nalazi čak 17 live video klipova koji su snimljeni u raznim dijelovima svijeta, uključujući prvi šou kada se Leech vratio u bend, kao i njihove nastupe na festivalima Download, Knotfest, Loud Park Japan i dr.

Bonus materijali donose video spotove, jedinstvene pojedinačne profile članova benda, outtakes snimke i audio bonus disk sa šest ranije neobjavljenih live pjesama s njihovog legendarnog 2014 Monster Mosh koncerta u Worcesteru, Massachusetts.

Trailer i omot izdanja vam predstavljamo u nastavku.

killswitchlivecdoct

You may also like