Home ReviewsConcerts Keops je oduševio publiku i najavio autorski album

Keops je oduševio publiku i najavio autorski album

by Vjeran

Keops je oduševio publiku i najavio autorski album

keopsRiječki bend Keops odsvirao je sinoć u Biker’s Beer Factoryju dugu setlistu koja se sastojala većinom od obrada te nekoliko autorskih pjesama, poput Vjerujem u Nas i Tajni Znak. Publika ih je jako dobro prihvatila te su prvi redovi bili cijelo vrijeme rasplesani i pjevali zajedno s bendom.

KeopsPjevač Toni Šuperina kao i uvijek svojim snažnim vokalom nije razočarao u izvedbi kultnih pjesama poput Here I Go Again, Join Me i Sweet Child O’ Mine, a gitarist Bruno Mičetić je standardno odličnim zvukom isporučio riffove i pokazao da jako dobro zna vladati solo dionicama.

Odsvirali su dva seta sa kratkom pauzom između i završili doslovno dvije minute prije kraja radnog vremena BBF-a, što je i inače karakteristično za njihove svirke u ovom klubu. Iako Bikers nije bio krcat kao što često je, ljudi koji su bili, pokazali su iskren interes za bend i do zadnjih trenutaka održavali atmosferu na visokom nivou.

U drugom setu im se priključio mladi Dino Jelusić koji je dokazao svoje vokalne sposobnosti izvrsnim izvedbama Whitesnakea i Maidena. Jednu pjesmu posvetio je prijatelju Zoranu Mišiću koji je otputovao u Njemačku.

Bend je najavio izlazak albuma autorskih pjesama do polovice studenog.

Izvještaj i fotografije: Matea Kondža

You may also like