Home News Judas Priest i Toto se sele u Kombank arenu

Judas Priest i Toto se sele u Kombank arenu

by Vjeran

Judas Priest i Toto se sele u Kombank arenu

TOTO group 2

Izjava organizatora: “Obavještavamo vas da smo, u dogovoru sa managmentom bendova, odlučili da oba eventa koji ove godine čine Belgrade Calling Festival 2015Judas Priest + Helloween  29.06. i Toto 30.06. prebacimo iz open aira na Ušću u zatvoreni prostor Kombank arene.

Za to postoje dva razloga –  prvi i osnovni  je što dugoročna vremenska prognoza za Beograd najavljuje konstantne kiše do kraja ovog mjeseca, što znatno utječe na neodlučnost publike. Razlog broj dva je što se u međuvremenu javio veliki broj fanova koji traži mjesta za sjedenje na oba koncerta,  što nismo bili u mogućnosti ostvariti na Ušću. Stoga smo u dogovoru sa managmentom sve tri grupe – Judas Priest/ Helloween i Toto – odlučili da zbog apela i udobnosti publike prebacimo koncerte u Kombank arenu.

Ovo je finalna odluka i neće više biti promena lokacija Belgrade Calling Festivala 2015.

Kupljene ulaznice za koncert TOTO za kategorije Parter/ Fan Pit ostaju iste i ne trebaju se mijenjati. Iste se još uvek mogu naći na svim prodajnim mjestima Eventima. U prodaji je nova kategorija ulaznica –  TRIBINA(SJEDENJE) po cijeni od 3.400,00 dinara. VIP ulaznice za TOTO koncert  su rasprodate.

Kupljene ulaznice za koncert  JUDAS PRIEST & Helloween za Parter/ Fan Pit ostaju iste i ne trebaju se mijenjati. Fanovi koji su kupili GOLDEN PARTER mogu ih zamijeniti za sjedenje i dobiti nazad 500,00 dinara na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznice. U prodaji su i ulaznice za TRIBINU (SEDENJE) po ceni od 3.400,00 dinara.

Sve ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima ili putem www.eventim.rs , kao i na blagajnama Kombank Arene.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: