Home News JIM CARREY i ALICE COOPER zapjevali skupa na Novoj godini

JIM CARREY i ALICE COOPER zapjevali skupa na Novoj godini

by Mislav Mihaljević

Jim Carrey, zvijezda komedija kao što su “Ace Ventura: Pet Detective” i “Dumb and Dumber”, a isto tako i dramskih filmova poput “The Truman Show” i “Eternal Sunshine Of The Spotless Mind”, nanio je svoj make-up i pojavio se kao gost na bini legendarnom Aliceu Cooperu. Odvilo se to na Havajima u sklopu osmog po redu događaja pod pokroviteljstvom Shepa Gordona, koji je humanitarnog karaktera i pomaže inicijativi  Maui Food Bank u opskrbljivanju hranom stanovništva otoka Maui, malog dijela havajskog otočja.

Jim Carrey i Alice Cooper su tako otpjevali zajedno poznate stvari “No More Mr. Nice Guy” i “School’s Out”. Postava pratećeg benda Alicea Coopera bila je posebno zanimljiva. Činili su ju Nita Strauss i Damon Johnson na električnim gitarama, Chuck Garric na bass gitari i Glen Sobel iza bubnjeva. Još nekoliko poznatih lica su se tu večer pridružili Aliceu i njegovom manageru Shepu Gordonu. To su primjerice bili Steven Tyler, frontman Aerosmitha, zatim Weird Al Yankovic i Bob Seger.

Navedeni humanitarni koncert organizira se svake godine 31. prosinca, još od dočeka 2008. kada se održao prvi put.

Organizatori su naveli kako se ovaj put darežljivost prisutnih isplatila u tolikoj mjeri da se osigurao milijunti po redu obrok hrane za stanovništvo otoka Maui. Tijekom godine očekuje se još akcija slične vrste.

newyearsevemaui2017poster

Ulaznice za ovaj događaj koštale su 600 dolara po osobi, plus porez i napojnica koja je iznosila 12% od ukupne cijene.
 
Za kraj, pogledajte kako Jim Carrey pjeva poznate hitove legendarnog shock rockera!

You may also like