Home ReviewsConcerts Izvještaj: Voltage, Bijela Krema, Donkey Hot@Bomber Bar

Izvještaj: Voltage, Bijela Krema, Donkey Hot@Bomber Bar

by Vjeran

Sinoć je u Bomber Bar-u održan još jedan zanimljiv event, a to je koncert bendova Voltage, Bijela Krema i Donkey Hot.

Voltage (1)

Voltage

Večer počinje sa bendom Voltage, peteročlani stoner/heavy band iz Zagreba koji su nedavno izdali svoj prvi album Chronicles. Počevši sa pjesmom Another Day Another Night sa već spomenutog albuma odmah su pokazali svima prisutnima da se dečki ne šale što se tiče glazbe, dok su se razbacivali po stage-u i zabavljali slušaoce sa stvarima od novog albuma kao što su Cut it off i Lucid and Bleaked. Reakcija publike je bila pozitivna, svi prisutni su mrdali glavom i pjevali tekstove od svih pjesama. Na kraju su dečki završili sa jednom starijom zvana Black Angel i oduševili publiku. Voltage je završio i ostavio jako dobar dojam na sve koji su bili na koncertu i iščekivati ćemo sljedeći koncert od njih.

Bijele Kreme (7)

Bijela Krema

Kad su nas napustili Voltage na pozornicu se popela Bijela Krema, poznati rock bend koji iza sebe imaju prvi album Bio sam ti 1. i tu rade promociju novog albumaVladavina. Počevši sa naslovnom od prvog albuma Bio sam ti 1. i nastavljali sa pjesmom Garava, momci su zapalili atmosferu i svojim stvarima i svojim stage performansom. Momci iz Kreme ne samo da su zabavni za slušati, nego ih je zabavno i gledati, a posebice njihovog vokala, Princa Arthasa, koji je zabavljao prisutne kao frontmen benda. Odsvirali su nove materijale sa novog albuma kao što su Vladavina, Vukodlak da bi završili sa Starac i More. Publika se zabavljala i uživali su u nastupu i nadam se da ovo neće biti zadnji put da ih vidimo.

Donkey Hot (7)

Donkey Hot

Večer nastavlja, i završava, zaprešićki band Donkey Hot. Pred punim Bomber-om, momci su publiku doveli odmah u raspoloženje ludila sa stvarima u kojima su pomiješali mnoge stilove glazbe sa humorom u tekstovima. Bilo je tu i razbacivanja i mrdanja glavom i pjevanja sa bendom, dok su svirali poznate stvari kao što su Superstar, Nađi posao i Imam sve (u kvartu). Večer su zatvorili sa pjesmom Živio Donkey Hot u kojem je cijeli bar orio i tako je završio ovaj event.

I tako je prošao još jedan odličan koncert u Bomber Baru te je samo pitanje vremena kada će taj klub postati kultno ime za sve rockere i metalce u blizini Zagreba i Zaprešića.

Piše: Ivan Maršić

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: