Home ReviewsConcerts Izvještaj: Triple Thrash Terror part one

Izvještaj: Triple Thrash Terror part one

by Vjeran

Uz ova dva banda, oni koji bi trebali biti headlineri su zapravo izgledali ko njihova predgrupa

10981655_10153599210997468_8037416308287697543_n

Eto dogodio se i prvi od tri Triple Thrash Terrora na kojem su nastupali Suicidal Angels, Dr. Living Dead, Angelus Apartida i Toxic Waltz. Kako je bilo, pročitajte u daljnjem tekstu.

2015-03-01-Palach-TTT-Toxic Waltz-251111

Toxic Waltz je mladi band i moram priznati da dosta dobro zvuče. Međutim imaju nekih melodičnih dijelova koji zvuče pomalo raštimano iako mi se čini da je baš to poanta. Eenergični su, ali se osjeti da su malo zeleni. Trudili su se komunicirati sa publikom i ona je zapravo dosta dobro reagirala na njih. U tom trenutku, s obzirom da su bili prvi, u publici bilo je oko 70-ak ljudi, ali dovoljno za krenuti sa moshanjem. Atmosfera se toliko užarila da su čak bila i dva tri pokušaja stage divea.  Nakon završetka mladih Toxic Waltz-a, na red dolazi Angelus Apatrida.

2015-03-01-Palach-TTT-Angelus Apatrida-2111111

Angelus Apatrida je nevjerojatan band!! Sa samim startom koncerta i energijom koji su pustili od prvog takta sve su pomeli. Publika je tu energiju objeručke prihvatila a i  Palach se već poprilično napunio. Koncert im je bio besprijekoran, zvuk im je bio odličan. Uz svu tu energiju i eksploziju znali su kako komunicirati sa publikom i to im se višestruko vratilo. Uz toliki zvučni zid koji su ispuštali, logično je zaključiti da su odlično usvirani i da tu sigurnost prenose i oko sebe. Profesionalnost se dala primjetiti i kod gitariste koji se mučio sa pedalama, ali ga to nije niti malo omelo da koncert izvuče u najboljem redu. Band je stvarno vrhunski i svakako se isplati nabaviti njihov materijal, topla preporuka

2015-03-01-Palach-TTT-Dr11111

Dr. Living Dead su Šveđani koji sviraju pod kosturskim maskama i imaju SF tekstove. Odlična svirka, mogu ih staviti rame uz rame s Angelus Apatrida, iako Dr. Living Dead više naginje na zezanciju za razliku od Angelus Apatrida koji su ozbiljan thrash band. Jako, jako su energični, komunikativni i uigrani. Cijeli nastup, od svirke do komunikacije s publikom je jako tečan bez imalo praznog hoda. Također imaju wireless gitare pa ih je bilo posvuda, čak je u jednom trenutku gitarist skočio u mosh pit na svom koncertu. Nevjerojatan kaos. Dalo se primjetiti da su u publici pravi fanovi koji znaju tekstove  i od Angelusa i od Dr. Living Deada, te su svi zajedno pjevali. Vjerovatno sve nas “starije” je basista sa svojim skakutanjem na bini podsjetio na Scott Ian-a iz Anthrax-a. Svakako svirka za preporučiti, a k tome još i zvuče kao mix Slayera i Suicide Tendencies. Toliko su bili dobri da su Suicide Angels nakon njih zapravo bili mlaki.

2015-03-01-Palach-TTT-Suicidal Angels-13111

Na kraju dolazi glavni band večeri Suicide Angels. Simpatična ekipa off stage, ali on stage su imali dosta muljav sound. Odlično su uvježbani, iako cijeli nastup mi djeluje šablonski i nekako bez emocije, čak se i za vrijeme njihovog nastupa ekipa počela seliti iz zadnje prostorije u drugu prostoriju na šank. Ne mogu reći da me njihov nastup oduševio. Uz ova dva banda i mlade Toxic Waltz, oni koji bi trebali biti headlineri su zapravo izgledali kao njihova predgrupa. Vjerovatno su popravili dojam nakon samog nastupa, kada su došli među publiku i srdačno se potpisivali i slikali sa njima.

Svakako nakon čitanja teksta je red pregledati galeriju koju je fotografirao Erik Paladin. To možete učiniti direktno na link OVDJE.

Piše: Dorian Pavlović

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: