Home ReviewsConcerts Izvještaj: Sila Nečista, Pero Defformero @ Klub Kocka

Izvještaj: Sila Nečista, Pero Defformero @ Klub Kocka

by Vjeran

Klub Kocka – Sila Nečista, Pero Defformero

Pero Defformero, Sila nečista 26.09.2015-11 polaOve subote Klub Kocka otvorio je koncertnu sezonu nastupima bendova Sila Nečista i Pero Defformero.

Prvi su nastupili solinski “heavy metalci”  Sila Nečista. Svirka je započela u 11 i 45 sa zakašnjenjem od pola sata što nije neuobičajeno za koncerte u Kocki. Svirali su 45 minuta što mi se činilo prekratko. Posjećenost je bila velika unatoč tome što se radilo o prvom nastupu. Bend je uzvratio energičnim nastupom i dobrom komunikacijom  s publikom. Zvuk je tokom svirke bio preglasan i ponekad je bilo teško razumijeti što vokal pjeva. Svirali su presjek najboljih stvari od kojih mogu izdvojiti “Mila majko”, “Mirjana” i “Heavy Metal Pobjeda”.

U 00:45 na binu dolazi legenadarni novosadski heavy/progressive metal bend Pero Defformero. Kocka je tada već bila puna. Svirku su otvorili hitom “Ferrari” nakon kojeg su nastavili nizati pjesme sa svoja dva albuma “Undergrand” i “Jel to liči na taj način”. Publika je najbolje reagirala na njihova dva najveća hita “Gotičarka” i “Kauboj iz Bosne”. Biške je između pjesama publiku zabavljao šalama na što je ista dobro odgovorila. Iako je nastup bio odličan, problemi sa zvukom nažalost nisu izostali. Zvuk je kao i kod prethodnog benda na trenutke bio preglasan. Svirali su sat i trideset minuta.

Svirka je sve u svemu bila vrlo dobra, jedino što zamjeram je loš zvuk koji je samim time utjecao na razumljivost pjesama.

Pero Defformero, Sila nečista 26.09.2015-3

You may also like