Home ReviewsConcerts Izvještaj: Obscure Sphinx / Thy Disease @ Bomber Bar

Izvještaj: Obscure Sphinx / Thy Disease @ Bomber Bar

by Vjeran

Obscure Sphinx / Thy Disease @ Bomber Bar

Sinoć je u Bomber baru nastupao Obscure Sphinx i Thy Disease.

Thy Disease (1)Prvi koji su nastupali su Thy Disease, industrial death metal bend iz Poljske koji iza sebe ima demo, šest albuma i jedan live album. Od početka su  momci pokazali čvrstinu tijekom sviranja i energičnost u nastupu. Interakcija sa publikom je isto za pohvaliti, frontmen je cijelo vrijeme podizao sve prisutne i tražio ih da mrdaju glavama, što je publika i učinila. Reakcije slušaoca je bila pozitivna,posebno  dok su izvodili pjesmu Mutant Scream gdje je bilo headbanganja i uzvika od strane prisutnih. Thy Disease je nastavljao dalje sa Holographic Reality i na kraju završili sa Global Technocratic Prison koji se nalazi na nedavno izdanom albumu.

Sljedeći bend koji je nastupao je bio Obscure Sphinx, post metal bend iz Poljske koji iza sebe ima već 2 albuma. Počevši sa 2015-04-23 23.11.13Waiting for the Bodies Down the River Floating, odmah su uhvatili uho svih prisutnih sa svojim zanimljivim stilom žanra i Bomber Bar je polako bio ispunjen sa zanimljivom atmosferom. Nastavljali su dalje zabavljat publiku, koja je vidno uživala tijekom nastupa, sa Paragnomen koji se nalazi na njihovom prvom albumu, da bi završili sa pjesmom Decimation koji se nalazi na njihovom zadnjem albumu.

Sve u svemu koncert je bio zanimljiv i publika je bila zadovoljna. Svaka čast Bomber baru koji je u tako kratkom vremenu uspio organizirati događaj koji je trebao biti održan u Gjuro2, međutim u zadnji čas su otkazali radi nepoznatih razloga, ali na kraju sve je prošlo onako kako treba.

Izvještava: Ivan Maršić

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: