Home ReviewsConcerts Izvještaj: HDF Warm-up part II

Izvještaj: HDF Warm-up part II

by Vjeran

Bravo za udrugu Kusus, bravo za bendove

hdfworm

Kao što sam pisao u izvještaju za prvu večer o cover bendovima, to i mislim za ovu večer. Razlika je samo što su Made in Iron duže na sceni pa se skupilo više ljudi, ali vjerujem da će i Bastardima to ubrzo poći za rukom.

Sad, mogu se nadovezati zašto ljude više privlače cover bendove od autorskih, da li je zato što nemaju volje slušati nešto nepoznato ili naprezati moždane stanice za slušanje nečeg novog ili jednostavno možda im bendovi ne valjaju? Ja ne znam, ali činjenica je, da je to tako.Inuendo

Prvi band za drugu Warm-up večer je bio Inuendo. Nedavno sam pisao o njima i drago mi je što mogu reći da su mi bili bolji od nastupa koji su imali na STArtu. Ovaj put je band bio konkretniji i čvršći. Problem je ponovno stvarao zvuk koji je na trenutke bio poprilično nerazumljiv. Vjerovatno bi trebalo pjesme znati u detalje da bi mogao sve razumjeti, ali ovako je to bilo teško. Vizualni identitet banda je dosta važan u nastupima, pa i prenošenju energije na publiku, međutim to kod Inuenda bi to moglo biti malo intezivnije. Svakako, dobili su pljesak publike na kraju.

Made in Iron, odlično odsvirane pjesme Iron Maidena i tu se ne može faliti.

Rezime svega je bravo za udrugu Kusus, bravo za bendove i vidimo se u što većem broju na Heavy Day Festu na tvrđavi Gripe.

You may also like