Home ReviewsConcerts Izvještaj: Guitar Force očarao Smederevo!

Izvještaj: Guitar Force očarao Smederevo!

by Metal Jacket

Dosta je prošlo od kad se u OKC-u čula kvalitetna glazba, pa su nas drugari iz Poljske jučer podsjetili kako to izgleda.

Ova družina sjajnih manira je sa svima popričala i bila krajnje prijateljski raspoložena, ponijeli su svu potrebnu opremu koja im je omogućila da bez smetnji pokažu koliko su dobri svirači. Od bubnja do violine, sve se čulo besprijekorno.

Guitar Force_-9Budući da im je ovo prva turneja da se primijetiti tračak treme kada frontmen benda Marcin priča sa publikom između pjesama, ali uslijed lijepe atmosfere nije se toliko primjećivalo. Što se pjesama tiče mogli smo čuti mješavinu sa oba albuma pa čak i par novih koje su u pripremi za treći. Mislim da je pjesma koja je ostavila najjače utiske ”In My Ass” koja ima glamerski odjek ali uz pomoć violine većini u OKC-u je prirasla za srce. Odsvirali su nam i par obrada od kojih je Sweet Child of Mine publiku najviše pokrenula i razvikala.Guitar Force_-12

Gitaristkinja i pjevačica Antonina ima sasvim solidan i razuman vokal, niti griješi u sviranju. Dorota Kulig na violini je melem za uši, svakoj pjesmi popunjava praznine i tvrdim da je divno slušati je sa i bez benda.

Najviše mi je bilo žao kada su svirali zadnju pjesmu pa zatim bis (”In My Ass” po drugi put) jer mi je tek tada svirka počela. Ne znam da li me neko razume ali su mi prvih četrdeset minuta bili kao zagrijavanje za imaginarni nastavak. Nakon kraja bisa svjetla su se upalila, svi koji su se željeli slikati i popričati sa članovima benda su dobili priliku. Hvala Rok Pokret-u i Hammer & Tangs-u na još jednom solidnom bendu, a Guitar Force-u želimo sve najbolje na ostatku turneje!

Tekst: Strahinja Rupnjak

You may also like