Home ReviewsConcerts Izvještaj: Good Vibrations S03E35 – Igut, Frozen Forest, Chaos Addict, SITS@Vintage Industrial Bar

Izvještaj: Good Vibrations S03E35 – Igut, Frozen Forest, Chaos Addict, SITS@Vintage Industrial Bar

by Vjeran

Good Vibrations S03E35 – Igut/Frozen Forest/Chaos Addict/SITS@Vintage Industrial Bar

Uz bendove kao što su SITS, Chaos Addict, Frozen Forest i Igut, mogli ste svjedočiti odličnoj večeri koja označuje zatvaranje treće sezone Good Vibrations-a.

SITS (6)Prvi bend koji je nastupao se zove SITS, alternative metal bend koji iza sebe ima jedan EP zvan Lost Memories. Počevši sa obradom pjesme I Follow Rivers od Lykke Li, dečki su pokazali samopouzdanje tijekom nastupa, što se nastavljalo i sa autorskima kao što su Love Song i Resentment. Završavajući sa Red Sky, ostavili su dobar dojam na prisutne, iako sama interakcija sa publikom je mogla biti bolja, ali makar što je sam stil glazbe ništa drugačiji od drugih modernijih metal bendova, publika je bila zadovoljna.

Chaos Addict je bio sljedeći na redu, metal bend iz Slavonskog Broda. Nakon dugo vremena sviranja kao Megadeth cover bend, ovi ovisnici o kaosu su polako počeli sa autorskima, što je izašlo u obliku singla zvan Chaos Addict (2)Everlasting Misery. Na samom početku su uspjeli užariti atmosferu, sa žestokim sviranjem i energičnim nastupom, bilo to tijekom Everlasting Misery ili pjesmom kao što je Remembrance. Za kraj su dečki oduševili sve prisutne sa obradom pjesme Holy Diver od benda Dio-a i Roots od benda Sepultura. Sve u svemu odličan nastup i iščekivati ćemo i nastup i nadolazeći album od Chaos Addict.

Sljedeći na redu dolaze Frozen Forest, zagrebački black metal band koji iza sebe imaju Frozen Forest (1)jedan demo, EP i uskoro izdaju novi album. Prva pjesma na repertoaru je bila Spider Curse Fever i nastup službeno počinje, a Vintage je bio pun fanova i starijih i novih koji su očekivali pravu black metal atmosferu, koju je Frozen i ispunio. Sa pravim imidžom i čistim black metal zvukom, svi prisutni su mrdali glavama i uživali, tijekom pjesama kao što su Stains of Sacred Blood, Evil Metal, Glorius Sun i Ancient Ritual. Nastup je bio odličan, publika je bila oduševljena i jedva čekamo da opet Igut (1)dobijemo šansu gledati Frozen Forest.

Zadnji bend večeri je bio zagrebački metal bend, Igut koji iza sebe imaju dva albuma, Eternities i Point of no Return. Reakcije na bend su bile pozitivne, a i sam nastup je bio živ, dok su skakali i mrdali sa glavama, tijekom pjesama kao što su Servants i Point of no Return. Jako dobar nastup nastup i mora se pohvalit i interakcija frontmena i bassista sa publikom. Još jedna sezona je završila, ali sa ovakvim završetkom se moramo zapitat kakva će tek sljedeća sezona biti. Svaka čast bendovima i Vintageu, a mi ćemo dalje iščekivati sljedeći Good Vibrations.

Izvještavaju: Ivan Maršić i Marko Vučković

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: