Home ReviewsConcerts Izvještaj: Good Vibrations-Polarity Of Life, Ralph, Sufosia@Vintage Ind. Bar

Izvještaj: Good Vibrations-Polarity Of Life, Ralph, Sufosia@Vintage Ind. Bar

by Vjeran

Good Vibrations-Polarity Of Life, Ralph, Sufosia@Vintage Ind. Bar

Večeras za Good Vibrations smo opet imali šansu poslušati zanimljive grupe, pa da vam ukratko predočimo kakav je bio doživljaj.Polarity Of Life (2)Večer je počela sa Polarity Of Life, zagrebačkim metal bendom koji su prije godinu dana izdali svoj prvi album. Stil glazbe se sastoji od više glazbenih utjecaja i žanrova, ali najviše dominira stil death metala. Počevši sa pjesmom Ten Times More dečki su se razbacivali i trudili se ispuniti Vintage sa dobrom atmosferom. Nastavili su tako sa pjesmom Transformed, te su predstavili novu pjesmu Cutting Through na koju je publika, kao i na prethodne pjesme, pozitivno reagirala, lagano mrdajući sa glavama, pa čak ih počastili sa pljeskom. Nastavili su dalje sa malo življom pjesmom Self Inflicted Violence sa već spomenutog albuma. Sve u svemu se može reći, da je Polarity of Life zanimljiv bend koji treba držati na oku jer smatram da možemo očekivat još više.

Nakon Polarity of Life-a dolaze na pozornicu mladi bend Ralph, koji iza sebe već imaju dva EP-a, Fragments iz 2012. i Ralph (10)Delimiter koji je izašao prošle godine. Počeli su sa pjesmom Delimiter i tako su krenuli sa koncertom. Publici se svidio njihov stil sviranja koji najviše spada u alternativni metal koji sadrži elemente drugih žanrova. Nastavljali su dalje stvarima, Fragments, Fractured i treba nadodati da im je kao gost vokal došao poznati Dino Jelusic. Na kraju su završili nastup sa obradom benda Korn zvana Narcissistic Cannibal. Iako je nastup bio zabavan za gledat, smatram da ima mjesta za usavršavanja, najviše kod ženskog vokala koji zvuči ništa drugačije od drugih ženskih metal vokala.

Zadnji bend događaja je bila Sufosia, zagrebački thrash metal band koji iza sebe ima već jedan album zvan Inspiration Breakdown, a u pripremi je drugi na kojem će gostovati bivši bubnjar Megadetha Nick Menza. Vintage Industrial Bar se u trenu napunio sa dugogodišnjim fanovim i momci su lagano, ali Sufosia (3)energično započeli svoj nastup sa Room Of Mirrors i Sufosia nakon čega su svi prisutni počeli headbangati i krenuli se gurat među prve redove. Nakon ovakvog početka počastili su slušaoce sa odličnom obradom pjesme Mandatory Suicide od benda Slayer na što je publika bila oduševljena. Dečki su nastavljali dalje sa repertoarom u kojem su se nalazile stvari kao što su Pain, obrada Megadethove stvari Five Magics i sa Even In My Darkest Days, na koje je publika odgovorila sa pokojim mosh pitom. Dečki su završili večer sa naslovnom pjesmom prvog albuma Inspiration Breakdown i tako završili Good Vibrations sa stilom.

Izviještava: Ivan Maršić

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: