Home News Insane, Katran i Ignite otvaraju uzavrelu koncertnu sezonu u Vintage Industrial Baru

Insane, Katran i Ignite otvaraju uzavrelu koncertnu sezonu u Vintage Industrial Baru

by Vjeran

Insane, Katran i Ignite otvaraju uzavrelu koncertnu sezonu u Vintage Industrial Baru

insane promo foto

Insane, Katran i Ignite otvaraju uzavrelu koncertnu sezonu u Vintage Industrial Baru, nedjelja, 05. srpanj 2015. 

iNSANE melodični HC bend iz Mađarske nastupiti će uz domaćine Katran kao predgrupa kalifonijskom hardcore bendu Ignite. Koncert će se održati u nedjelju 05. srpnja u Vintage Industrialu. Grupa Insane ove godine slavi 16. rođendan, a na svojoj koncertnoj karti bilježe zajedničke turneje s bendovima poput Deftones, Pro-Pain, Hatebreed, Unearth, Ill Nino and Skindred. 

Ulaznice za koncert Ignite, Katran i inSANE potražite u Vintage Industrialu i Drity Old shopu. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 60 kn, na dan koncerta 80 kn. Početak koncerta predviđen je za 21:00 h, a vrata kluba otvaraju se u 20:00 h! 

Ignite – socijalno osjetljiv, politički angažiran i zdravo nabrijan melodični hardcore punk/rock band iz Orange Countyja (Kalifornija) će u nedjelju 05. srpnja u sklopu europske turneje održati koncert u Vintage Industrialu.

Bend Ignite osnovan je 1993. godine u Orange Countyju u Kaliforniji, a ključni kotačić njegove snage i žestokog rock zvuka je ZoltánZoliTéglás, frontmen mađarskih korijena, vegetarijanac čvrstih stavova, pjevač, autor i producent čija je biografija upotpunjena suradnjama sa sjajnim bendovima poput The Misfits, Motorhead i Pennywise. Osim toga, Teglas se početkom godine u Njemačkoj na stageu pridružio Machine Headu kako bi zajedno odvalili Ingitovu stvar ‘Bleeding‘ s albuma ‘Our Darkest Day’ koju su ti legendarni metalersi iz San Francisca obradili i ubacli na b-stranu svoj 10-inchnog singla ‘Killers & Kings’. Zahvaljujući svojoj angažiranosti, Ignite su tijekom karijere podržali nekoliko ogranizacija koje brinu za okoliš ‘Earth First’, ‘Doctors Wtihout Borders’, ‘Sea Shepherd’ i ‘Pacifik Wildlife’, a  na  albumu “A Place Called Home” objavljenom 2000. godine obradili su sva ta za njih goruća pitanja.

Tijekom karijere, bend je izbacio brojne singlove, demo snimke i albume od kojih je svakako najistaknutiji već spomenuti ‘Our Darkest Day’ objavljen 2006. godine.

Ignite broji veliki broj obožavatelja kod kuće, u Europi, ali i na ovim područjima čemu svjedoče sjajni izvještaji s koncerata održanih u Hrvatskoj i Sloveniji.

Koncertom Ingitea, Vintage Industrial otvara vruću koncertnu sezonu u srpnju, 09.07. D.O.A., 13.07. The Exploited i 30.07. Nick Oliveri (ex Queen of the Stone Age i Kyuss). Zagrijavanje za navedene koncerte održat će se u subotu 04. srpnja na warm up partyju ”#isijavanjeusavskoj160” . Ulaz na warm up party bit će besplatan, a posjetitelji će dobiti mogućnost da osvoje ulaznice za koncerte!

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: