Home News In Flames izdali knjigu o mesu i metalu

In Flames izdali knjigu o mesu i metalu

by Vjeran
Restoran 2112 je obavezna destinacija za svakog obožavatelja In Flamesa iz cijelog svijeta

1655460_530066487108534_1806413519_o

Što je zajedničko mesu i metalu?

Članovi In Flames-a, Peter Iwers i Björn Gelotte pružaju odgovor u svojoj knjizi Restaurant 2112 – A Tale of Meat and Metal, koja je konačno dostupna u prijevodu na engleski, a izdana je u nakaldništvu Kalla Kulora Förlaga. Osim što su stalno na rasprodanim svjetskim turnejama, Peter i Björn također su vlasnici restorana 2112 u Gothenburgu. Ovdje, zajedno sa svojim prijateljem iz djetinstva Mattiasom Lindebladom, pričaju o tome kako se njihov san ostvario.

U proljeće 2011., u ulici Magasinsgatan 5 u njihovom rodnom gradu Gothenburgu, otvorio se restoran 2112, nazvan prema poznatom albumu Rusha. Ubrzo je dobio reputaciju kao mjesto sa iznimno dobrim burgerima i toplim ambijentom, idealno za druženje za svakoga kome srce pripada teškoj glazbi. Restoran je postao drugi dnevni boravak za brojne goste koji se stalno vraćaju, mjesto za pripremu za izlazak, za afterparty ili za ugodnu večer s obitelji. Restoran 2112 je obavezna destinacija za svakog obožavatelja In Flames-a iz cijelog svijeta.

U knjizi Restaurant 2112 – A Tale of Meat and Metal, čitatelj također može zaviriti u svakodnevni život jednog metal benda, koji je često lud i brz, pogotovo za vrijeme turneja.

Nadalje, Peter i Björn otkrivaju nekoliko recepata iz njihove privatne kolekcije i par specijalnih favorita iz jelovnika njihovog restorana. Osim toga pričaju o tome kako su neki celebovi iz metal svijeta, kao što su Mikael Stanne iz Dark Tranquillityja, Matt Heafy iz Triviuma i Oscar Dronjak iz HammerFalla posjetili njihov restoran.

Ako ste zainteresirani, posjetite stranicu restorana 2112: http://www.hostedshop.se/catalogue/restaurant-2112/

Piše: Kristijan Tomasović

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: