Home News IN EXTREMO, BABYMETAL, THE SUBWAYS, DRAGONFORCE i drugi na Rock in Vienna

IN EXTREMO, BABYMETAL, THE SUBWAYS, DRAGONFORCE i drugi na Rock in Vienna

by Vjeran

Rock in Vienna

Iron Maiden, Rammstein, Iggy Pop i ostali dobivaju veliko pojačanje na Rock in Vienna 2016. Naime In Extremo, Babymetal, The Subways i Dragonforce potvrdili su svoj dolazak na festival te će od 3. do 5. lipnja zasigurno tresti mali otočić kojeg Rock in Vienna naziva domom.

Sedmorica berlinaca koji čine In Extremo prošle su godine slavili 20u objetnicu osnutka. 2016 će sa svojim novim albumom “Quid pro Quo” krenuti na turneju po Europi. Babymetal su prošle godine isto izdali novi materijal pod imenom “Metal Resistance”, kojeg će SuMetal, Moametal i Yuimetal u svojim šarmantnim školskim uniformama izvoditi i na RIVu. Dragonforce su prošle godine sa svojim Live albumom “In The Line of Fire” ponovno dokazali što znaju i mogu. Ovaj londonski bend je stvarno zaslužio štambilj extreme power metala te računamo na paklenu atmosferu za njihova koncerta u Beču. U veljači 2015e objavljeni, istoimeni album The Subwaysa u potpunosti zrcali ono za što taj bend stoji. U vlastitoj produkciji, pisanju i izvođenju kritičari ovaj album opisuju kao “skoro pa savršen noise sa punk dušom!” (KERRANG!)

Koliko god lijepe najave za ovaj festival bile, budite na oprezu! To nije sve! Najnovije informacije i vijesti možete uvijek vidjeti na Rock in Vienna te na Facebooku.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: