Home News I od Kataklysma ćemo biti mamurni

I od Kataklysma ćemo biti mamurni

by Vjeran

Kataklysm u kolovozu izdaje svoje pivo

Kataklysm

Kataklysm u kolovozu izdaje svoje pivo. Pivo će se proizvoditi u Belgiji i bit će dostupno u bocama i bačvama.

Belgijska brzorastuća pivovara Eutropius je udružila snage sa kanadskim death metal majstorima Kataklysm kako bi predstavili svijetu jedinstveno pivo. Ono što ovo pivo čini posebnim je da je proizvedeno po odobrenju benda i po unikatnom receptu za belgijsko blonde beer, te sadrži 6,66% alkohola. Ovo pivo je lagano i osvježavajuće, a opet ima moć kao i glazba samog benda.

Pivo će se zvati “St. Tabarnak”, po popularnoj sleng riječi iz Quebec-a, Kanada i odlično opisuje bendovo naslijeđe i buntovnički duh. Pivo će izaći na tržište u kolovozu kao pratnja novom albumu “Of Ghosts And Gods” koji izlazi 31. srpnja. U prvim mjesecima će se moći nabaviti u Belgiji, Francuskoj, Njemačkoj i Švicarskoj, a na jesen je u planu proširiti distribuciju na cijelu Europu i Sjevernu Ameriku.

CEO pivovare Eutropius Wouter Vermeersch je ovako komentirao pivo:“Danas napokon možemo objaviti da smo sklopili dogovor sa kanadskim death metal bendom Kataklysm i ponosni smo što ćemo njihovo pivo predstaviti svijetu”

Frontman Kataklysma Maurizio Iacono je dodao: “Čast nam je sudjelovati u ovakvom projektu. Počeli smo sa vlastitim ljutim umakom da započnemo slavlje povodom izlaska našeg novog albuma, a sada imamo i pivo uz njega. Ovo je sve za naše fanove, oni to zaslužuju! Cheers Tabarnak!“

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: