Home News HIM potvrdili da se raspuštaju i najavili oproštajnu turneju

HIM potvrdili da se raspuštaju i najavili oproštajnu turneju

by Kastelan

Finski HIM najavili su kako se krajem 2017. bend raspušta. Nakon glasina, vijest je objavljena na službenoj Facebook stranici benda. Villie Valo poručio je kako je nakon 26 godina postojanja vrijeme da se zatvori to poglavlje njihovih života:
“Nakon četvrt stoljeća metala i ljubavi, uistinu smatramo da je HIM prošao svoj životni ciklus te da treba odstupiti kako bi novim doživljajima bilo mjesta.”,”Otkrili smo shemu, riješili zagonetku i okrenuli ključ. Hvala vam!”

Do sada HIM su najavili turneju diljem Europe, Rusije, te Finske. Ako će biti daljnjih koncerata, znat će te za njih. Karte kreću u globalnu pretprodaju nakon 8. ožujka.

Basist Mikko Paananen komentirao je: “Pod kraj 2017. bit ćemo pušteni u divljinu. Prije ovog procesa velike pretvorbe, voljeli bi dati svim našim fanovima još jednu priliku iskusiti naš bend uživo. Ne želimo se rastati u suzama, već slavlje ljubavi i metala. Vidimo se!”

HIM su u svojoj karijeri izdali 8 albuma. Karijeru su započeli sa Greatest Love Songs Vol. 666 izdan 1997, a završili sa Tears On Tape iz 2013.

You may also like