Home News Helloween okupio Kiskea i Kaia za svjetsku PUMPKINS UNITED turneju 2016/2017

Helloween okupio Kiskea i Kaia za svjetsku PUMPKINS UNITED turneju 2016/2017

by Vjeran
izvor: službeni FB benda

Legendarni power metal band Helloween je objavio da se okupljaju sa bivšim pjevačem Michael Kiske i  bivšim gitaristom Kai Hansenom i da kreću na svjetsku PUMPKINS UNITED turneju. Bend će se sastojati od sedam glazbenika uključujući sadašnjeg pjevača Andy Derisa i gitaristu Sascha Gerstner. Na ovaj način će povezati prošlost i sadašnjost benda dugu tri desetljeća. 

“Pumpkins United” touring lineup:

Michael Kiske – vokal
Kai Hansen – gitara
Michael Weikath – gitara
Markus Grosskopf – bas
Andi Deris – vokal
Sascha Gerstner – gitara
Daniel Löble – bubanj

Helloween je 2015. objavio Hellbook s kojom je obilježio 30 godišnjicu bend. Ta obljetnica i turneja koju su imali sa Kaiem je rodila ideju za Pumpkins United turnejom. 

“Svirati originalne pjesme Helloweena sa Unisonic je poprilični flashback, ali svirati te pjesme sa originalnom postavom iz tog vremena je nešto stvarno posebno. Vrijeme dolazi!! komentirao je Michael Kiske.

Turneja kreće 28. listopada 2017. u Sao Paulou, Brazil. Turneja će obuhvatiti Latinsku Ameriku, Europu, Aziju i Sj. Ameriku. Turneja sadrži i neka iznenađenja, a svirka će trajati skoro tri sata. Ostaje nam samo se nadati da će turneja pogoditi i naše krajeve.

You may also like