Home News Heart predstavlja lyric video za pjesmu “Beautiful Broken” u kojoj gostuje James Hetfield

Heart predstavlja lyric video za pjesmu “Beautiful Broken” u kojoj gostuje James Hetfield

by Metal Jacket

heartHeart će 8. srpnja za Concord Records objaviti materijal “Beautiful Broken“. Ova grupa je do sada prodala preko 35 milijuna ploča, a bend su davne 1974 osnovale sestre Ann Nancy Wilson. Na albumu se nalazi sedam ponovo snimljenih pjesama iz njihovog ranijeg glazbenog opusa, kao i dvije potpuno nove pjesme. Dvije ponovo snimljene pjesme su sa albuma “Bebe Le Strange” (1980), dvije su sa materijala “Private Audition” (1982), a dvije sa izdanja “Passionworks” (1983). Naslovna pjesma izdanja, “Beautiful Broken“, je bonus numera sa deluxe edicije albuma “Fanatic” iz 2012. godine. Nova verzija koju vam danas predstavljamo ima djelomično izmijenjen tekst na kojem je radio James Hetfield. Dvije potpuno nove pjesme su “Two” i “I Jump“.

Beautiful Broken” su zajednički producirali Nancy Wilson i basist Dan Rothchild čiji je otac legendarni producent Paul Rothchild koji je radio sa grupom Doors. Snimljen je u studiju Sunset Sound u Los Angelesu u kojem su Doorsi snimili neke od svojih najvećih hitova. Aranžmane za četiri numere je uradio Paul Buckmaster, poznat po radu sa Stonesima i Eltonom Johnom.

heartalbumjune

Karijeru ovog benda obilježili su hitovi “Magic Man”, “Crazy On You”, “Barracuda”, “Alone”, “What About Love” i “These Dreams”, a bili su popularni tokom sedamdesetih i osamdesetih godina. Tokom 2012 objavili su memaore Kicking & Dreaming: A Story of Heart, Soul and Rock & Roll koji su postali best seller New York Timesa, a tijekom 2013 su primljeni u Rock and Roll kuću slavnih. Album “Beautiful Broken” koji sa sobom nosi čistu rock energiju će biti njihovo šesnaesto studijsko izdanje. Uskoro kreću na ljetnju turneju sa Joan Jett & the BlackHearts i Cheap Trick.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: