Home News Hatebreed objavio lyric video Seven Enemies

Hatebreed objavio lyric video Seven Enemies

by Vjeran

HatebreedPjesma Seven Enemies će se naći na albumu The Concrete Confessional koji će biti objavljen 13. 5. za Nuclear Blast Entertainment.

Producent albuma je Chris “Zeuss” Harris (Rob Zombie, Suicide Silence, Whitechapel), a za miks albuma je bio zadužen Josh Wilbur (Lamb Of God, Megadeth). Za artwork je odgovoran Marcelo Vasco (Slayer).

Jamey Jasta o nadolazećem albumu: “Da Vinci je jednom rekao, slikanje je umjetnost koja se više gleda nego osjeća, a poezija se više osjeća nego gleda. Marcelo je uspio uloviti taj jedan osjećaj, koji će pratiti pjesme na albumu, kako muzički tako i tekstualno. Zato je stvarno složio odličan art koji puno govori.”

hatebreedconcretecd

“The Concrete Confessional”:
 1. A.D.
 2. Looking Down The Barrel Of Today
 3. Seven Enemies
 4. In The Walls
 5. From Grace We’ve Fallen
 6. Us Against Us
 7. Something’s Off
 8. Remember When
 9. Slaughtered In Their Dreams
 10. The Apex Within
 11. Walking The Knife
 12. Dissonance
 13. Serve Your Masters

U svrhu promocije albuma, Hatebreed će krenut na sjeverno-američku turneju, sa bendovima Devildriver, kolege iz Nuclear Blasta Devil You Know i, iz Metal Blade Records, Act Of Defiance (predvođeni bivšim članovima Megadetha Chris Broderick i Shawn Drover).

Hatebreed je zadnji album, “The Divinity of Purpose”, izdao u SAD-u preko Razor & Tie i u Europi izdao preko Nuclear Blast Records. U SAD-u su prodali 17.000 kopija, u prvom tjednu objavljivanja i na Billboard 200 chart su završili na 20. mjestu, što im je bilo dosad najviša pozicija u karijeri.

You may also like

%d bloggers like this: