Home ReviewsConcerts Gomila nesklada i Grob razdrmali malobrojnu publiku u OKC Abraševiću!

Gomila nesklada i Grob razdrmali malobrojnu publiku u OKC Abraševiću!

by Vjeran

Gomila nesklada i Grob razdrmali malobrojnu publiku u OKC Abraševiću!

Pod organizacijom Moshus Promotionsa sinoć su binu OKC Abraševića razdrmali Grob iz Splita i Gomila Nesklada iz Nikšića.  Pred 50ak okupljenih ljubitelja teškog zvuka najprije su izašli momci i cura ( da, to inače nije ništa čudno) iz Groba, Grob (7)koji su svojim žestokim riffovima praćenim brzim ritmovima na bubnju prodrmali prve redove, ljubitelji thrash/black metala uživali su u prvim redovima, dok je ostatak prisutni zadovoljno klimao glavom ispijajući pivo i čudeći se djevojci koja vješto prstima prebire po gitari.

Nakon Splićana na binu su se popeli gosti iz Nikšića. Ekipa iz Gomile Nesklada oduševila je malobrojnu publiku svojim čvrstim i prodornim zvukom. Nekolicina prisutnih zadovoljno je skakala i klimala glavom uz Hard Core riffove. Domaća publika pojačana Gomila Nesklada (1)gostima iz Nikšića koji su došli kao pratnja Gomili, totalno je poludila kada se iz zvučnika začuo uvodni riff Panterinog hita “I am broken”.

Iako je posjećenost bila slabija nego inače na metal druženjima u Abrašu, atmosfere nije nedostajalo,  pa se tako na kraju stražila i koja minuta viška.

Moshus Promotions najavio je 6.6. kao datum slijedećeg metal druženja u OKC Abraševiću, a za tu priliku nam dovode Alitor iz Inđije i Space Eater iz Beograda.

Izvještava: Toni Kolar, Moshus Promotions

Fotografija: Aida Premilovac

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: