Home News GoatHell Metal Fest objavio prvog headlinera!

GoatHell Metal Fest objavio prvog headlinera!

by Vjeran
GoatHell

Zna se i prvi headliner GoatHell-a, a to je Sinister! Kultni nizozemski death metalci zasvirati će po prvi put u Puli, i to baš na prvom metal festivalu u tom gradu! Osim Sinister, za sada objavljeni bendovi su riječki Old Night, pulski Mortal Divinity, poljski Chaos Engine Research, pulski Dropthehammer, te poljski Tranquillizer. Čeka vas još mnogo bendova, tako da pratite službeni event na facebooku, kao i stranicu festivala radi svih informacija vezanih za ovaj događaj.

U organizaciji pulske udruge metalaca ˝Kairos˝, u Puli se od 21.6. do 24.6. 2018. događa GoatHell Metal Fest. Četverodnevna manifestacija osmišljena je kao kombinacija koncerata, zabavnih sadržaja, izložba, predavanja, radionica, performansa i dnevnih evenata. Festival je osmišljen kao cjelovita priča koja povezuje metal glazbu i supkulturu s dodirnim točkama lokalne kulturne baštine, stvarajući bogat i zanimljiv sadržaj te bajkovitu atmosferu. Metal supkultura obilježena je i elementima nadrealizma, horora i fantastične književnosti, a prožetost lokalne baštine i metal glazbe naglašena je i legendom o prvom dokumentiranom vampiru u povijesti, Jure Grando, što će biti i naziv glavne bine. Lokacija festivala je Valelunga u Puli, na poziciji između šume i mora. Predivan pogled sa festivala je još jedna od posebnosti GoatHell-a, uz dobru zabavu i odlične bendove.

Ugodan i šarolik ambijent bivše vojarne Valelunga sa kojeg puca predivan pogled na Pulu, Arenu i pulsku luku sa svojim svijetlećim dizalicama koje se uzdižu visoko u nebo, idealan je izbor za ovakvo događanje, a u sklopu festivala biti će i kamp zona, za one koji dolaze iz daleka, parking zona za vaše limene ljubimce, a preko dana će posjetitelji imati prilike uživati u raznim aktivnostima koje će zabaviti svakog metalca. Što se tiče prvog dana festivala, četvrtak 21.6., moći će se čuti također nastupi bendova koji će zagrijavati ekipu za petak i subotu. Radi se o pulskom grind/death bendu Dropthehammer, te poljskim grinderima Tranquillizer! Uz more će vam grmiti i pripremati za vikend koji donosi čak 22 benda! Petak 22.6. i subota 23.6. donose po 11 bendova raznih metal stilova, i sa raznih strana svijeta.

Domaći štih, koji je uz jarčevu glavu kao simbol Istre, koji povezuje baštinu i metal kulturu, te ime stagea, nazvanog po prvom poznatom vampiru Juri Grando, dodatno će biti pojačan izložbama, radionicama i igrama vezanim za podneblje u kojem se festival održava. Zanimljivost je i  da se najavljuje dolazak nagrađivane body art umjetnice Barbare Tomas, poznatije kao BrushBara, koja će se pobrinuti da vaše najluđe ideje za make up postanu stvarnost na našem festivalu.

Sve to, uz još iznenađenja vas čeka na GoatHell Metal Festu 2018! Info o prodaji karata uskoro!!!!!!

Pratite stranice i očekujte nove najave bendova!

 

Linkovi:
GoatHell facebook event:
GoatHell facebook stranica:
GoatHell stranica:
BrushBara:
Bendovi
Sinister
Službena facebook stranica:
Chaos Engine Research:
Mortal Divinity:
Old Night:
https://www.facebook.com/OldNightband/
Dropthehammer:
Tranquillizer:

 

 

You may also like

%d bloggers like this: