Home News Glumac Danny Trejo glumi u novom spotu Slayera

Glumac Danny Trejo glumi u novom spotu Slayera

by Vjeran

Glumac Danny Trejo glumi u novom spotu Slayera

Danny Trejo Slayera

Danny Trejo glumi u novom video spotu Slayera. Bend nije otkrio za koju se pjesmu snima spot, ali vjerujemo da će biti dobar kad su angažirali legendarnog glumca koji je glumio u “Desperado”, “Con Air”“Spy Kids”, “Sons of Anarchy”, ..

Spent the day on the set of the new SLAYER video. Was so good to meet Danny Trejo. Such a good dude!

Posted by Paul Bostaph on 26. kolovoz 2015

Slayer cover

Omot ili artwork za novi album Repentless je radio brazilski umjetnik Marcelo Vasco u suradnji sa Tom ArayomKerry Kingom. Album Repentless, će izaći famoznog 9/11 ili 11. rujna za Nuclear Blast.

“Imali smo hrpu ideja za cover i osjećali smo da bi Marcelo mogao biti najbolji. Zajedno smo došli do odličnog rezultata” rekao je Araya.

Kerry je o albumu rekao: “Repentless je moja počast Jeffu i ja ga zovem HannemAnthem. Ovo je moja percepcija Jeffove percepcije, zato mislim da kad bi Jeff pisao meni u čast, to bi bila Repentless.”

U razgovoru za U.K. Metal Hammer magazin King je izjavio: “Neke pjesme na albumu fanovi će već znati. Recimo Atrocity Vendor se već našla na limitiranom singlu koji je izašao za vrijeme World Painted Blood, tako da će sada biti Atrocity Vendor 2015. Zatim Implode koju smo prvu izbacili 2014., sada je ponovno snimljena sa novim solo dionicama, novim vokalom i Paulom na bubnjevima. Tu je još i zadnja koju smo izbacili When The Stillness Comes koja se našla na singlu za Record Store Day. Prvu pjesmu Repentless još zovem i Hannemanthem, jer sam je pisao za Hannemana.”

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: