Home News Galadriel završava svoj EP i najavljuje datum izlaska

Galadriel završava svoj EP i najavljuje datum izlaska

by Vjeran

Galadriel završava svoj EP i najavljuje datum izlaska

Galadriel_2015_EPPrije nekoliko dana slovački dark/doom metal bend Galadriel završio je snimanje svog EP-a. Sa ovim EP-om bend obilježava dvadesetogodišnjicu svog rada. Rad na EP-u su prepustili George Bokos (Melechesh, George Kollias), koji je ujedno radio i mastering i miks. EP je naziva “Lost in the Ryhope Wood“ iz razloga što u svim pjesmama se provlači tema Ryhope Wood – Mythago Woods i zagonetno mjesto Lavondyss koje je stvorio pisac Robert Holdstock. Imena pjesama su: Song Of A Daughter, Dual Hertitage, She – The Myth, Forest Lullaby, Strong One Against The Storm, Lavondyss.

Naslovnicu ili artwork je u stilu samih tema u pjesmama, a radio ju je basist/pjevač Dodo Datel. Ljudi koji su još ukljućeni u naslovnicu su slovački model Ewel i fotograf Hellmet.

Na EP-u ima i nekoliko gostovanja. Violinu svira Jana Venecková (Veneband) i kontrabasist Charis Pazaroulas (Stone Cold Dead). Bubanj svira Jano Ivan (Cad), koji po treći put mijenja Mateja Ferianca koji nije u mogućnosti svirati. Vokal George Bokos (Stone Cald Dead, ex-Rotting Christ, ex-Nightfall) se može čuti na jednoj od pjesama, a ima još gostovanja koja žele za sada ostaviti skrivena.

EP “Lost in the Ryhope Wood” će biti objavljen na vinilu početkom rujna za Parat Magazine & Production.

Dok čekamo novi, pogledajte video za pjesmu Evilution, koja se nalazi na zadnjem albumu The 7th Queen Enthroned iz 2012.

 

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: