Home News Frontmen Lamb Of Goda o Trumpu i ovisnosti

Frontmen Lamb Of Goda o Trumpu i ovisnosti

by Vjeran

Frontmen Lamb Of Goda Randy Blythe o Trumpu i ovisnosti

Randy

Randy Blythe, pjevač benda Lamb of God je jasno iskazao svoj stav o republikanskom kandidatu Donaldu Trumpu, izjavivši da ako taj magnant nekretnina i bivša reality TV zvijezda postane predsjednikom, da se on odmah seli iz države.

Za medije je Blythe jasno izjavio: ”Mislim da će on sam sebe spaliti. Mislim da će prije ili poslije izjaviti nešto toliko vanredno glupo da ljudi će napokon više prestati prihvaćati to što on govori.  Ali ujedno smatram da je on i svrhovit klaun, idiot.

Ne znam želi li on stvarno biti predsjednikom, možda je on samo maska republikanske stranke koja želi reći da moraju biti čvrsti po pitanju vanjske politike ali ne s ovim čovjekom pa će stoga naći koga skromnijeg za glavni ured. I da kažu nešto tipa da trebamo biti snažni i odlučni ali ne s ovim čovjek i dalje mislim da su to sve apsurdi, sve što taj čovjek govori. Pa on izmišlja sama sranja i ništa drugo.”

”Pokušavam čitati između redaka i vidjeti je li tu možda ima kakva fora. Možda se oni dogovaraju iza pozornice za izjaviti te gluposti tipa *imitirajući Trumpov glas* da će izvesti manevar nacističke Njemačke i natjerati muslimane da nose žuti polumjesec na rukavu kao što su Židovi nosili Davidovu zvijezdu.

Ako taj čovjek stvarno dođe do predsjedničkog mjesta, ja se selim iz ove države bez razmišljanja.”

U zaključku razgovora je Blythe kratko rekao da treba ukinuti fundiranje kampanja i jednostavno iskoristiti svijet interneta za takve pothvate krenuvši od najjednostavnijeg sredstva a to je You Tube.

”Ne samo predsjeništvo, već je čitav naš Kongres obična sramota. Dvostranačka politika, svađaju se oko stranačkih linija, uopće ih ne zanima američki narod već samo jeste li demokrat ili republikanac. Počnite se baviti stvarnim pitanjima.”

Pored političkih istupa, Blythe je nedavno istupio u medije po pitanju ovisnosti.

The You Rock! Foundation je izdala mnogo nesavladivih videa tokom zadnjih par godina s naglaskom na jaka imena u rock i metal svijetu, koja raspravljaju o svojoj borbi s depresijom, pokazujući kako je to stvaran tekući problem koji može svih zahvatiti. Tako je ujedno dostupan i video s Coreyjem Taylorom iz Slipknota koji raspravlja o svom procesu i iskušenjima s depresijom kao i s Ben Weinamnom iz The Dillinger Escape Plan i njegovoj borbi s teškom depresijom i inim problemima.

U nastavku je dostupan video o tome kako Randy Blythe raspravlja o tome kako je njegov dokumentirani kronični alkoholizam njega doveo do teške depresije što ga je na koncu dovelo do tog da proguta čitavu bočicu tableta s bocom alkohola u pokušaju samoubojstva. Umjesto toga, završio je uhićen te je podijelio priču sa javnosti u nadi da će nekome drugome otvoriti oči u sličnoj borbi.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: