Home News Frankie Palmeri potvrdio novi line up za EMMURE

Frankie Palmeri potvrdio novi line up za EMMURE

by Vjeran

Frankie Palmeri potvrdio novi line up za EMMURE

Frankie Palmeri

Dok je većina metal svijeta nekako usporila u zadnje vrijeme, kontra svemu tome, ovo je bio jedan tjedan pun raznih događanja za Emmure. Objavljeno je prošlog utorka da su svi članovi benda napustili sastav osim vokala Frankieja Palmerija.

Sad bivši bassista Mark Davis kaže da je u pitanju previše nakupljene negativnosti koja je uzrokovala raspad suradnje i zbog čega bivši članovi sad gledaju oformiti novi sastav.

Ali što je s Frankijem? Pa, izgleda da je on sasvim uredu. Obznanio je novu izjavu da već ima novu postavu s kojom dovršava novu ploču i planira zajedničku turneju.

”Smatram da sam vas predugo držao u neizvjesnosti. Želim prvo iskazati neočekivanu količinu potpore koju sam dobio nakon vijesti o raspadu, i tako mi je drago što imam toliko pravih fanova koji stoje uz mene u ovim vremenima. Što se tiče daljnjih planova, drago mi je i što vam obznanjujem da ovo nije kraj Emmurea.

Istina je da postoji nova postava s kojom radim na novom studijskom albumu. Detalje oko toga ću objaviti kroz skorašnje vrijeme i možete očekivati da ćemo nadoknaditi izgubljena vremena u nadolazećoj godini u kojoj započinjemo s prvim datumima službene turneje u Europi čime ćemo okončati godinu s turnejskim datumima u SADu. 

Hvala svima na ljubavi i potpori!”

 

You may also like