Home News Fragile Mortals (ex-članovi bendova Exodus i Pro-Pain) predstavili pjesmu “Whispers Of Death”

Fragile Mortals (ex-članovi bendova Exodus i Pro-Pain) predstavili pjesmu “Whispers Of Death”

by Vedrana Dobrić

Skupina Fragile Mortals, koja nam donosi kombinaciju hip-hop legende DarrylaDMCMcDanielsa (Run-DMC) i sastava Generation Kill u kojem su Rob Dukes (Exodus) i basist Rob Moschetti (Pro-Pain, M.O.D.), predstavila je foto video za pjesmu “Whispers Of Death”. Bend je tijekom prošle godine objavio dva singla, “Fired Up” i “Suicide” posredstvom izdavačke kuće Bumblefoot Music koja je u vlasništvu umjetnika i producenta  RonaBumblefootThala (Art of Anarchy, ex- Guns N’ Roses). Sve tri pjesme bi trebale biti uvrštene na njihov debi materijal “The Dark Project” koji bi se trebao pojaviti do kraja godine.

Album  “The Dark Project” tekstualno se dotiče tema kao što su samoubojstva, zloupotreba droga, prostitucija, život, smrt i rasizam. Svojim tekstovima daje nadu, otkrivajući tamniju stranu čovječanstva bez bilo kakve glorifikacije pomenutih tema. Slušaocima pruža realan pogled na stvari koje nas okružuju.

Fragile Mortals je nastao kada su Dukes i DMC surađivali na DMC-evom solo albumu. Nakon toga su regrutirali  RonaBumblefootThala kao producenta, koji je radi svojih kreativnih vizija i solaža neslužbeni sedmi član benda.

Foto video za “Whispers Of Death” pogledajte u nastavku.

You may also like