Home ReviewsReleases Fiend – 2012

Fiend – 2012

by Vjeran

 

fiend EP 2012

Fiend – 2012

  1. Curse Of Anubis
  2. Circles
  3. My Testament
  4. 2012

Izdavač: /

Godina: 2014

Ovaj relativno mladi bend nam dolazi iz Rusije i svira kombinaciju metalcore/ melodic death metala.Iza sebe imaju dva full lenght albuma i dva EP-a.

Materijal njihovog drugog EP-a, koji je predmet ove recenzije, nudi četiri solidne pjesme. Vokali su kombinacija clean i klasičnih metalcore vokala. Ima tu lijepih melodija i brutalnih dijelova sve što ovakav stil glazbe i iziskuje. Ovi momci ( i cura) svoj posao odrađuju više nego dobro, mada glazba prezentirana na ovom mini albumu ne nudi ništa što već nismo čuli tisuću puta. Ima tu interesantnih dijelova i dobrih ideja, ali sve u svemu ništa novo.

EP su producirali Raymond Herrera ( ex Fear Factory, Arkaea, 3Evolution) i Jeremy Blair ( Devildriver, Lamb Of God, Guns N´Roses) tako što se te strane tiče nema nikakvih primjedbi. Sve u svemu solidno odrađen uradak i ako ste fan navedenih izričaja sigurno će vam se svidjeti ono što ćete ćuti na ovom EP-u. Ostali neće požaliti ako ovo izdanje i nabave, ali neće ništa ni izgubiti ako ga preskoče.

Piše: Marin Soldatić

You may also like