Home News Exodus u siječnju počinje da radi na novom materijalu

Exodus u siječnju počinje da radi na novom materijalu

by Metal Jacket

Spark Tv, koji je dio mjesečnog češkog magazina Spark, je u nedavno napravio  intervju sa bubnjarem Tom Hunting-om veteranskog benda Exodus (San Francisko Bay Area). Ispod možete pogledati razgovor.

O razvitku nasljednika Exodus-ovog albuma iz 2014. “Blood In Blood Out”:

Tom: “Početi ćemo raditi u siječnju, zato što Gary (Holt, gitarista Exodus-a i Slayer-a) dobija pauzu od Slayer-a i Exodus-a, turneja u Europi će biti završena do tada. Pa ćemo se naći u sobi i početi ćemo svirati.’’

O procesu pisanja pjesama za Exodus Tom je rekao: “Sve je u super-infantilnoj fazi trenutno – samo gitarski rifovi. Nisam ni čuo većinu toga.”

O tome kada Exodus planira objaviti sljedeći album Tom je rekao: ”Nadam se da ćemo uspeti nešto objaviti do polovine ili kraja 2017. Ne želim se požurivati. Ne radi se o tome koliko ćemo materijala objaviti; već o tome da bude dobro. Više me brine da zvuči dobro nego da ga izdamo brzo.”

Kao što smo spomenuli, Exodus se vraća u Evropu kao dio kolosalne ”Battle Of The Bays” europske turneje u listopadu/studenom, zajedno sa death metal sastavom iz Floride, Obituary. U Zagrebu će biti 17.11. u Tvornici Kulture. Predgrupe na turneji će biti mladi groove/crossover metal bend Prong i australijska mašina King Parrot.

”Blood In Blood Out” je bio prvi album benda nakon odlaska glavnog pjevača Rob-a Dukes-a (koji je bio u bendu devet godina) i povratak Souza, koji je bio frontmen Exodus-a od 1986. do 1993. i od 2002. do 2004.

Exodus je prošle jeseni završio turneju Sjeverne Amerike kao predgrupa King-u Diamond-u.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: