Home News EXIT 2017 potvrdio bendove za Explosive Stage!

EXIT 2017 potvrdio bendove za Explosive Stage!

by Vedrana Dobrić

EXIT 2017 se priprema u znaku pola stoljeća hippy pokreta pod naslovom Summer of Love. Nemojte nam zamjeriti, ali morali smo nekako započeti ovu najavu. Znamo da vas u cijeloj priči zanima samo Explosive Stage, pozornica koju su obilježili legendarni bendovi poput Motörhead, Slayer, Meshuggah ili Morbid Angel, zato vam prenosimo imena koja će se ove godine naći na tom slavnom popisu…

Acidez je hardcore punk ekipa iz Meksika koja beskompromisno prži od 2003. godine, vole pivo i mrze pravila. Njihov treći album, pod nazivom Welcome to the 3D Era objavljen je prošle godine.

Darko je britanski wilhelm-scream-melodic-hardcore-propaganda-punk-strung-out-technical-melodic-punk bend s nekoliko albuma iza sebe.

Destruction su veterani njemačke trešerske škole. Prošle godine su izbacili svoj posljednji studijski album pod nazivom Under Attack i krenuli u nezaustavljive pohode.

Discharge su britanski old school pankeri koji vuku korijene iz 70-ih. Ovi pioniri D-beat punka, stila koji je u manjoj ili većoj mjeri utjecao na mnoge bendove uključujući Motörhead i Buzzcocks, imaju iza sebe isprekidano dugu karijeru tokom koje su nakupili prilično mnogo obožavatelja.

Dordeduh je atmospheric folk black metal bend kojeg su 2009. godine osnovali bivši članovi kultnog rumunjskog benda Negura Bunget. Njih smo već imali prilike vidjeli na Explosive Stageu pa očekujemo jednako kvalitetan nastup i od ovog benda.

Full of Hell sviraju opasan grindcore od 2009. godine. U međuvremenu su snimili četiri albuma. Inače, ovi američki dečki vode zdrav život i vole sve što vole mladi

The Black Dahlia Murder su dobro nam znani melodeth metalci. Ovi Amerikanci su među rijetkim metal bendovima koji su se uspjeli plasirati na Billboard ljestvici, zbog čega se nalaze među popularnijim modernim metal bendovima.

EXIT 2017 će se tradicionalno održati u Petrovaradinskoj tvrđavi, u Novom Sadu, od 6. do 9. srpnja 2017. 

Više detalja možete vidjeti ovdje.

Svoju kartu možete nabaviti ovdje

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: