Home News Evolucija objavila video singl za pjesmu “Letim”

Evolucija objavila video singl za pjesmu “Letim”

by Vjeran

Evolucija objavila video singl za pjesmu “Letim”

evolucija1

Nakon godina provedenih u Švicarskoj, gotic metal bend Evolucija je svoj novi glavni štab uspostavio u Ćupriji, iz koje nam ove jeseni stiže i njihovo prvo medijsko oglašavanje. Premijerni video singl “Letim” nalazi se na njihovom drugom studijskom albumu “Igra počinje“.

Pjesma “Letim“, kao i čitav novi materijal, koji će se tijekom prosinca pojaviti u izdanju Take It Or Leave It Recordsa, snimljeni su u kragujevačkom studiju Doma omladine. Za produkciju je, kao i za aranžmane, pored članova grupe, zaslužan je Dragan Urošević-Uroš, dok je snimatelj i koproducent bio Ivan Ilić-Ćili. Na albumu pored Uroša i Ćilija gostuju, sviraju i pjevaju Predrag Pavlović i Vojin Ratković (Epilog). Tekst pjesme “Letim” napisao je Darko Mitrović.

Video spot “Letim” je djelo redatelja i montažera Davora Ristića i snimatelja Bojana Biočanina (DigitalArtStudio) i stvaran je u apokaliptičnom prostoru nekada čuvene ćuprijske Fabrike šećera. Članovi benda poručuju da je “njen današnji izgled očit primjer sa koliko nemara postupamo prema svojim elementarnim životnim resursima – zemlji i hrani”.

Bend postoji od 2007. Iza sebe imaju debi album “Baklja slobode“, a uradili su i video za potrebe njemačkog filma “Die Templerherren (Templari)“. Osim na premijeri filma u Minhenu, nastupali su širom Srbije i Švicarske, te na Montreux Jazz festivalu. Uskoro možemo očekivati još jedan njihov video i to za pjesmu “Kao iz sna“.

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: