Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ulcerate, Blaze of Predition & Outre @ Klub Močvara, Zagreb 14.11.2017.

14. studenoga 2017 @ 20:00 - 15. studenoga 2017 @ 4:00

Daleko, iz Novog Zelanda, dolaze nam Ulcerate, jedan od najboljih death metal bendova današnjice! U utorak 14.11. Močvara će gorit u masnim riffovima, brutalnim ritmovima i demonskim vokalima! U sklopu europske turneje promoviraju svoj album “Shrines Of Paralysis” iz 2016. godine. Uz njih predstaviti će nam se i poljski black metal bendovi Blaze Of Perdition i Outre!

ULCERATE (Novi Zeland)
Tehnički death metal miljenici s Novog Zelanda po prvi puta dolaze u Zagreb te predstavljaju svoje zadnje studijsko izdanje “Shrines Of Paralysis”. Oformljeni 2000. godine u Aucklandu, Novi Zeland, iza sebe imaju pet studijskih izdanja te su u tom periodu postali jedni od predvodnika svog respektabilnog žanra. Muzika im je opisana kao dezorijentirajuća, disharmonična, mučna, što sve ljubitelje ekstremnijih žanrova, umiksanim s disonantnim tonovima i kompleksnim ritmovima, ne može ostaviti ravnodušnima. 

https://www.facebook.com/Ulcerate/
https://ulcerate.bandcamp.com/

BLAZE OF PERDITION (Poljska)
Promjene u postavi benda, čak i mijenjanju imena (ex – Perdition), nisu maknule s mape ove odlične poljske black metalce. Skoro pa neljudski vokali i disonance daju na bonus okultnom imidžu BoP-a. Sa svojim zadnjim izdanjem “Near Death Revelations” pokupili su jako dobre kritike, te na jesen spremaju i novi album, pa nam možda priušte malo ekskluzivnog materijala uživo.

https://www.facebook.com/blazeofperdition/
https://blazeofperdition.bandcamp.com/

OUTRE (Poljska)
Prilično mladi poljski black metal bend počeo je s EP-em 2013. godine, te je nedugo nakon u istoj godini imao i “split album” s bendom Thaw. Svoj debitantski album izbacili su 2015. godine pod imenom Ghost Chants, te se u više navrata među obožavateljima i kritičarima spominje kako podsjećaju na francuski black metal bend Deathspell Omega. 

https://www.facebook.com/outremetal/
https://outremetal.bandcamp.com/

Više informacija o ulaznicama uskoro! 

Pratite Subsonic Events za dodatne informacija na:
https://www.facebook.com/subsoevents

Details

Start:
14. studenoga 2017 @ 20:00
End:
15. studenoga 2017 @ 4:00
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/113738259270679/

Venue

Klub Močvara
Trnjanski nasip bb
Zagreb, 10000 Hrvatska
+ Google Map
Phone:
01 6159 668
Website:
http://www.mochvara.hr
nnn