Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ThroaTTwisteR – “X Years Of Misery”, Shin i Vohess @ Klub Močvara, Zagreb 10.06.2017.

10. June 2017 @ 21:00 - 11. June 2017 @ 05:00

kn30

“Ten Years Of Misery”

ThroaTTwisteR (Zagreb)
https://throattwister.bandcamp.com/

ThroaTTwisteR, peteročlani bend oformljen 2007. godine s ciljem stvaranja adekvatno agresivne i moćne glazbe kojom će ubrzo postati jako ime hrvatske metalcore scene. Groove/math/hc rifovi, pomiješani s preciznim i jakim bubnjevima te opasnim growlom neće vas ostaviti ravnodušnima! Ove godine slave 10. rođendan u Močvari te vas tim povodom pozivamo da svi skupa čestitamo dečkima na lijepoj brojci, te da ih samim time i podržimo u sadašnjim u budućim naumima.

SHIN (Zagreb)
https://shinhardcore.bandcamp.com/

Kao predgrupa Throattwisteru će se pridružiti melodični hardcore punk bend Shin! Od početka djelovanja bend Shin je samostalno izbacio dva izdanja, “Running Sick” album (2014) i “Metamorphosis” EP (2016). S EP izdanjem izbacili su i prvi video uradak za pjesmu “Reining The Beast” koja se nalazi na YouTube kanalu Hardcore Worldwide. U kratko vrijeme bend je odsvirao brojne koncerte na domaćoj ali i stranoj sceni te su stekli dobre kritike sa strane muzičkih portala i fanova.

Vohess (Zagreb)
https://vohess.bandcamp.com/releases

Vohess je ekstremni metal bend formiran sredinom 2015. godine u Zagrebu. Kombinira izvornu energiju black metala s naglašenim utjecajima iz ostalih žanrova, stvarajući jedinstvenu atmosferu i zvuk. Prvo izdanje, Vehemence, je snimljeno u siječnju 2016. godine u studiju Klaonica. Za mix i master je bio zadužen Mitja Greifoner. Materijal je objavljen 19. veljače 2016. 22.10. 2016. u klubu Prostor imali su prvi nastup kao predgrupa talijanskom black metal projektu Sedna, a 12.03.2017. na prvom izdanju Manifesta Crnila, novog programa AKC Medika.