Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stoned Panonnian Doom @ Club Exit, Osijek, 29.4.2017.

29. April 2017 @ 21:00 - 23:55

20kn
Stoned Panonnian Doom

U istočne krajeve nekadašnjeg Panonskog mora stiže napušena karavana, čudnovatih metalnih pustinjaka prenoseći svoje teške rifove i bačve pune sumnjive, misteriozne tekućine. Iz dubine zagrebačkog podzemlja stižu spori metalci starog kova Lord Drünkalot i Out Of The Void.

Zadimljeno, drevnim vinom natopljeno, od Dioniza kršteno, mračno i psihodelično dijete ekipe thrashnjevačkog Plejsa, (u početku znano kao Blåk Monastery) promovirat će još uvijek aktualni prvi album E.W.I.L. A.T.O.M. iz 2016., kao i najnovije znane i neznane muzičke kreacije. Vještice i čarobnjaci, pustinje, prašume, provalije, planeti, leteći brodovi, atomske bombe i …rifovi! Uglavnom rifovi.

Lord Drünkalot je do sada dijelo pozorničke daske s bendovima poput Jex Thoth, Planet of Zeus i 1000mods, a njegovi članovi također djeluju i u zagrebačkim bendovima Out Of The Void (Black Sabbath tribute), LIV, Mrtvi Petak, Distance Or Die…

Lord Drünkalotu će se na gitari pridružiti odličan mladi gitarist Mirko Prišlin znan kao čudovišni, rokerski hibrid Hendrixa, Tony Iommia i domaće heavy metal škole (inače je član benda One Dread). Svi oni skupa odat će počast rifu i legendi prljave, masne, iskonske glazbe koja je početkom 70-ih godina transformirala svijet i ostala vječna inspiracija svim ljubiteljima crnog i žestokog zvuka pod imenom Out Of The Void.

Prastara setlista koja se sastoji od najvećih hitova prvih tri albuma Black Sabbatha, otfurat će vas na trip u neka bolja vremena glazbene industrije i mračni, zadimljeni svijet slobodoumlja izumirućih hipija, kada je sve bilo moguće a čarolija sveprisutna…

Vidimo se! \m/

Details

Date:
29. April 2017
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
20kn
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1841688665856777

Venue

Club Exit
Franje Kuhača 5
Osijek, Croatia 31000 Croatia (Local Name: Hrvatska)

Organizer