Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Splitska Buka u Benkovcu !

24. lipnja 2017 @ 20:00 - 25. lipnja 2017 @ 3:00

kn20

Inspirirani lanjskim projektom Čuvaj Se Sinjske Buke U Benkovcu, ove godine biramo Split i u mnoštvu bendova, grupa, glazbe, scene po običaju biramo nažalost samo 4 benda koji će predstavljati svoj grad. 

Nije bilo lako i nezahvalno je odabrati 4 benda za pretenciozni naslov Spitska buka, ali ovo je Splitska buka u Benkovcu.

Cili koncept je smišljen onako špurijovski “Od ekipe za ekipu” i nadamo se da ćete prepoznati našu želju, trud i poantu. Dugo smo vijećali, borili, razmišljali i na kraju odlučili napraviti Splitsku buku unatoč nekim situacijama koje su skoro dovele da ne bude ništa!

Žao nam je odmah nekih bendova koje jednostavno nismo mogli ubaciti, a savršeno bi se uklopili. Znači ovo su bendovi na prvoj crti koji će u subotu 24.6.2017. braniti i širiti Splitsku buku u Benkovcu:

ETO – je autorski psihodelični punk – rock band, postoji od 2013. godine.
Žive i djeluju u Splitu. eto!

PORNO SUICID – ELECTRONIK PROGRESSIVE PUNK platforma iz Splita i Solina dijelom!!

STEPPED OUT – Hardcore band from Split

ŠPURIJUS – punk rock legende iz Splita! Slave uskoro 20 godina postojanja, rade novi spot, imaju tamo neku instagram stranicu i pismom pričaju Split, prirodu i društvo.

Znači u subotu 24.6.2017. u bašti ili dvorištu Doma kulture, od 21h počinje Splitska buka u Benkovcu!!
Oživiti ćemo prostor, ograditi kao lani, staviti ulaz kao donaciju od 20 ak kuna, vjerojatno imati majice ali u strogo ograničenim količinama, ali o tome se još javimo!!

Glazba koju ćemo svirati u pozadini zamislili smo da bude sa splitske scena koju ovim želimo dodatno oživiti, promovirati i i istaknuti.

E da, tribali bi se zahvaliti Turističkoj zajednici grada Benkovca i Gradu Benkovcu te Benkoviću i ekipi što će pomoći počistiti prostor!

Vidimo se!!

Share:

Venue

Vlajternativa festival Benkovac
Šetalište kneza Branimira 44
Benkovac, 23420 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
nnn