Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Scaffold, Kolac, Defiant @ Klub Exit,Osijek 17.06.2017.

17. June 2017 @ 20:00

kn20

Paklena subota u klubu “Exit” sa 3 death/black/thrash metal benda sad i ko zna kad! Dovodimo neke goste ,više manje poznate ali i one koji premijerno nastupaju u Osijeku!

Bendovi:

SCAFFOLD, kultni death metal bend iz Zemuna, prvi put se zvanično pojavljuje na sceni davne 1992. godine, pa ovu godinu možemo gledati kao zvaničnih 25 godina postojanja i gotovo neprekidnog rada benda.
Kroz spomenutih četvrt stoljeća rada, najveću koncertno-izdavačku aktivnost u skorijoj povijesti, bend bilježi tokom 2015. i početkom 2016. godine, nakon čega „smanjuje gas“, kako bi se posvetio snimanju i izdavanju novog materijala. Ovu sezonu započinje objavljivanjem Maxi-Single izdanja pod nazivom “Years Of Decadence”, dok za kraj godine najavljuju novi FL album, uz nezaobilazne spotove i live nastupe.
https://www.facebook.com/ScaffoldMetalSerbia/
https://www.youtube.com/ScaffoldTV

KOLAC je nastao 2006. godine sa idejom da svira Black Metal bez trunke, tada popularnih, inovacija. Deset godina kasnije i dalje na istom putu, jaci nego ikada! Posle sjajnog proslogodisnjeg debi nastupa u Osijeku, vracaju se da zavrse zapocetu promociju aktuelnog albuma ‘Zauvek Crni’.
https://www.facebook.com/kolachorde/
https://www.youtube.com/watch?v=NdqdYl81h88

DEFIANT Promovirajući još uvijek aktuelan album “Morbid Spiritual Illness”,Defiant i dalje prži više po inozemstvu nego po Hrvatskoj.
Ovom prilikom predstavit će osječkoj publici i novog vokala kao i nešto najnovijeg materijala za album koji će početi snimati nakon ljetne sezone svirki i festivala.Još više nemelodično,sirovije i opakije!
https://www.facebook.com/defiant.croatia/
https://www.youtube.com/watch?v=kE8zoXtTaLw

START:22
UPAD:20

Details

Date:
17. June 2017
Time:
20:00
Cost:
kn20
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Venue

Club Exit
Franje Kuhača 5
Osijek, Croatia 31000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map