Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Metaljot Raspaljot Vol.4 @ Društvo ŠMOCL/Laško

28. May 2016 @ 08:00 - 17:00

€5

Nakon trećeg izdanja mini festivala Metaljot Raspaljot gotovo rasprodanog, u ovom četvrtom izdanju, kao i obično će biti samo najboljih u Sloveniji. Ponosni su da je pokrovitelj događaja odlična pivovara Brew Revolt Pivovara, koja će sa svojim pivama zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe.

Četiri odlična benda, odlična pivovara = novi recept za nezaboravan večer!

Eruption (Ljubljana) – Heavy metal
Facebook: https://www.facebook.com/EruptionMetal/?fref=ts
Bandcamp: http://eruptionthrash.bandcamp.com/

Band je osnovan 2004. godine i smatra se jednim od najaktivnijih grupa u Sloveniji i na pozornici kao i u studiju. Do sada je objavili dva demoa, jedan EP i dva albuma. Eruption ima dugu i bogatu povijest nastupa, kako na koncertima, festivalima i, između ostalog, dijelili su pozornicu s grupama kao što su na primjer legendarni D.R.I., Nuclear Assault, M.O.D., ….. Grupa najavljuje novi album ove godine, a u ljeto, će nastupati na poznatom festivalu MetalCamp. Od njih možete očekivati ​​veliku dozu thrash metala i puno energije!

Cvinger (Domžale, Šoštanj, Celje) – Black Metal
Facebook: https://www.facebook.com/Cvinger666/?fref=ts
Web stranica: http://www.cvinger.si/

Cvinger je trenutno bez sumnje najveći i najaktivniji slovenski black metal bend. Osnovani 2012. godine, do sada su objavili jedan, EP i demo album, koji prati nadolazeće album, koji je snimljen u Švedskoj u studiju Endarker, koji je pod vodstvom basista Marduka, Magnus Andersson. Band je obišao gotovo cijelu Europu, a nedavno se vratio iz “headliner” turneje u Kini. Pozornice su dijelili s grupama kao što su Marduk, Gorgoroth, Hell, Kamfar, Melechesh, Keep Of Kalessin, Svartcrown, Embrio, … Na koncertu u Smocl bens će prvi put predstaviti svoj dugo očekivani album koji će biti objavljen 23. svibnja u Španjolskoj i 30. svibnja u ostatku svijeta.

Penitenziagite (Kranj) – Death Metal
FB: https://www.facebook.com/penitenziagite.band/?fref=ts
Web stranica: http://www.penitenziagite.com/

Penitenziagite su nastali 2004. godine u Kranju. U početku su izdali svoj prvi demo iz garaže, no ubrzo je došlo do prve kadrovske promjene. To je značilo novo poglavlje u razvoju grupe, budući da u ovom trenutku se počelo polako udaljavati od black metala prema death metal zvuku. 2008., slijedi novi demo “The New Evolution”, gdje se njihov zvuk konačno smjestio u death metal i to je ostao do danas. Penitenziagite se može pohvaliti velikim brojem nastupa u slovenskim klubovima, festivalima, konceratima i to sa bendovima kao što su Kampfar, Demonical, Obliteration, Disharmonic Orchestra, Noctiferia i drugi. Vrijeme za pripremu materijala za prvi album e tu. Studijski rad i mastering bili su dovršeni u 2014. Album Humanity Galore je objavljen u 2015, objavio ga je On Parole Productions. Ove godine će im biti treći put da sviraju na MetalCampu!

Vasectomy (Murska Sobota) – Death/groove/thrash metal
FB: https://www.facebook.com/VasectomyOfficial/?fref=ts

Vasectomy je metal bend koji dolazi iz Murske Sobote. Grupa se sastoji od: Patrik Ritlop (vokal), David Matjašič (gitara), Luke Kutos (gitara), Uroš Temlin (bas) i Simon Dražnik (bubnjevi). Bend je osnivan 2011. s vizijom ustarjanja u death metal glazbi. Snimili su EP Blood Stained Chains (2012.) i single Voodo/Bloodbath Mania (2013.) U 2015. godini, nakon četiri godine bubnjar Leno je odlučio završiti svoje putovanje sa bendom, a zamijenio ga je Simon Dražnik.

Cijena ulaznice: 5 €
REZERVACIJE: rezervacije.smocl@gmail.com

Details

Date:
28. May 2016
Time:
08:00 - 17:00
Cost:
€5
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1230947023606820/

Venue

Društvo ŠMOCL
Mestna ulica 2
Laško, 3270 Slovenia
+ Google Map