Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jastreb @ KSET, Zagreb, 14.4.2017.

14. travnja 2017 @ 20:00 - 23:55

30Kn
Jastreb

Okultno-distopijska grupa Jastreb vraća se u KSET. Potjera za zlatnim kaležom zvuka tako se nastavlja pod okriljem Zavoda za eksperimentalni zvuk. Uz mračne evergreenove, publici će se na Veliki petak 14.4. ukazati i novi materijal Tekton.

Jastreb je nastao kao solo projekt kraut lorda i rif-majstora bendova Seven That Spells i Otrovne Kristine, koji će i ovog puta nastupiti u formi višečlanog benda. Na pozornicu KSET-a pritom će se vratiti i Albin Julius, figura iza mračne psihodelije austrijskog Der Blutharscha.

Izdanjima Jastreb te dugometražnim prvijencem Mother Europe za austrijski label Hau Ruck!, predstavili su se domaćim i stranim ljubiteljima pretežito instrumentalne, hipnotičke i teške psihodelije. Lani je izašao i treći album Orient and Occident na kojem sviraju i Blake Fleming (Laddio Bolocko, The Mars Volta), Baby Lina Doll (Deutsch Nepal) i ostali mutanti raspršeni po ovoj maloj planeti.

Posljednjih godina su u Zagrebu nastupili maženjem gitare katanom na Izlogu suvremenog zvuka te lani u KSET-u kada su audiovizualnom apokalipsom testirali vještine preživljavanja svoje publike. Jastreb uvijek nađu svježe načine da napregnu izdržljivost slušatelja te ga urone u sinestetski bazen za senzornu amplifikaciju. Ovaj Veliki petak nesumnjivo će razapeti sva vaša osjetila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Details

Date:
14. travnja 2017
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
30Kn
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/487573708088522/

Venue

Kset
Unska 3
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)

Organizer

Zavod za eksperimentalni zvuk
Email:
ninam@kset.org
Website:
https://www.facebook.com/zavodzaeksperimentalnizvuk/
nnn