Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Jaded & Stepped Out @ Chillton bar, Split

20. siječnja 2018 @ 21:00 - 23:30

Nakon praznika vraćamo se u surovu stvarnost, u zimu i kratke dane, hladne noći, a tu nas na životu i u toplome drže DIY i underground koncerti. Još kad dodamo da se radi o Hardcore Punk događaju, trnci prođu tijelom. Domaćin je Chillton bar, naš dragi podrum na Bačama. Dođi, podrži i budi dio priče.

Jaded je tročlani hardcore band iz Zagreba nastao 2011. godine. Iza sebe imaju dva EP
izdanja te jedan album. Njihov zvuk se može opisati kao metalizirani, melodični hardcore na tragu legendarnih Converge i Shai Hulud. Trenutno se pripremaju za turneju i u procesu su snimanja novog EP-a koji će ugledati svjetlo dana sredinom ozujka 2018. 
Možete ih poslušati na; 

http://jadedhc.bandcamp.com/

Stepped Out, domaći hardcore punk bend, miks melodije, old schoola, pekli zanat na 90’s hc-u, a vole No Warning i Terror. Još uvijek vjeruju u hardcore unity, nisu „odrasli“, a imaju već godina. Nakon dva EP-ja, idu konačno u studio snimit novi EP, stvari su teže i masnije, žešće, tekstovi socijalno osjetljivi, borba pojedinca u današnjem vremenu, red bijesa, red stvarnosti. Stepped Out uživo su uvijek bolji nego na snimci! Zato ih ne propusti!

https://steppedout.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=HrsVZ4Y9FpY
https://www.youtube.com/watch?v=o9jlH5g2zLI

Detalji:

Datum:
20. siječnja 2018
Vrijeme:
21:00 - 23:30
Događaj Category:
Događaj Tags:
,
Web stranica:
https://www.facebook.com/events/290285244828488/
nnn