Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Grindocalypse vol.2: Bolesno Grinje, Zaprti Oddelek, Dropthehammer i Aligrindtor @ AKC Attack, Zagreb 21.01.2017.

21. January 2017 @ 21:00 - 22. January 2017 @ 5:00

Kn30

Povodom ulaska u novu 2017. godinu, AKC Attack Vam predstavlja novo izdanje GRINDOCALYPSE večeri! Naravno, ne radi se tu samo o ulasku u novu godinu već i o izlasku novog albuma Bolesnog Grinja pod nazivom “GRD”, dečki iz Zaprtog Oddelka i Dropthehammera po prvi put dolaze u Zagreb a Aligrindtor po prvi puta izlazi na stejđ! Bit će tu svega i svačega, stoga ne propustite GRINDOCALYPSE vol. 2!!! Vidimo se u pitu!!

BOLESNO GRINJE (Pula)

U subotu, 21. siječnja, nakon 2 godine, napokon nam dolaze prvaci istarskog grajnda koji sebe nazivaju “nevjerojatno ljutim puležanima”. Kultno Grinje zajedničkim putem ide već 16 godina a sastavljeno je od članova dobro poznatih Anti Otpad, Desinence Mortification, S.M.C. i Screaming Vagina. U dugih 16 godina postojanja Grinje je za sobom ostavilo hrpu materijala, od albuma do splitova, na ukupno 11 nosača zvuka! Evo samo nekih – godine 2005. “Pobjeda je naša”, 2006. “Od nesvijesti do grinda” i “Nitko nas ne vidi…ali mi ipak postojimo” te 2008. “Krvave ruke…krvavi novac”. Uz promjene članova 2011. godine samostalno izbacuju 5ardu “Grinje!Grinje!Grinje!”, dok za 13. godišnjicu LP “13” sa 18 friško snimljenih starih stvari izdanih u suradnji sa Obscene Productions, Fucking Kill Records, Sumoggu Records, Blackout Brigade, Vječni Rat, Subvix, Neanderthal Stench, Cryptic Grind. Huh! Da ne dužimo, tko ne zna za Bolesno Grinje, nek se pripremi na valove mega glasnog, brzog i kvalitetnog grind šamaranja!

https://www.facebook.com/BolesnoGrinje/?fref=ts
https://bolesnogrinje.bandcamp.com/

ZAPRTI ODDELEK (Slovenska Bistrica/Pula)

Slovensko puležanski granit core po prvi puta u Zagrebu! Bend se sastoji od starih iskusnjara koje rokaju u bendovima poput ex-Anaeroba, Psihoza, Homo Homini Lupus, Nulla Osta i Dropthehammer. Odlična kombinacija grinda, deatha a bogami i ponešto powerviolencea! Iza sebe imaju split sa Nulla Osta, self titled LP te nekoliko europskih turneja!

https://www.facebook.com/zaprtioddelek/?fref=ts
https://zaprtioddelek.bandcamp.com/

DROPTHEHAMMER (Pula)

Dropthehammer su četiri nenormalna i totalno bijesna tipa koja sav nakupljeni gnjev i stres svakodnevnice izbacuju, normalnom čovjeku, u obliku nesnosne buke. Prije tri godine spojila ih je ljubav prema ekstremnoj metal glazbi, i od tada pokušavaju proizvesti što bezobrazniju mješavinu grinda i death metala. Bend čine neka nova, mlađa lica dok ih na nišanu s palicama drži mitraljez iz Grinja! Ovom prigodom po prvi puta bend iz rupe dolazi u Zagreb!

https://www.facebook.com/Dropthehammer-915566878529792/?fref=ts
https://www.youtube.com/channel/UC4P2ZcvEJfDeWiZiK_5wEHw

ALIGRINDTOR (Zagreb)

Dva dobro nam znana čelava debila sastavila mince/grindcore bend, te će nam po prvi puta predstaviti uživo svoj “drum & bass” materijal. Uskoro ćete ga imati prilike čekirati i na demo tejpu. Kratko, glasno, prljavo i ružno, savršeno za početak ove večeri, stoga ne budite ignorantne pizde i podržite momke u novim guturalnim pobjedama! Bleaurgh.

before<>after grind/death slušaona by LeyzBastard

NO RACISM, NO SEXISM, NO FASCISM, ONLY GRINDCORE!!!

Details

Start:
21. January 2017 @ 21:00
End:
22. January 2017 @ 5:00
Cost:
Kn30
Event Category:
Event Tags:
, , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1201664786569271/

Venue