Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Glazbena Kuća meets Klub Metropolis, Zagreb 3.02.2017.

3. veljače 2017 @ 21:00 - 4. veljače 2017 @ 4:00

Besplatno

Glazbena Kuća se oglasila službenim prioipčenjem oko događaja koji organizira: “S obzirom na to da svi održavamo probe na istom mjestu, tijekom brojnih druženja nastala je ideja zajedničkih nastupa i promocije bandova iz naše Glazbene Kuće.

Smatramo da žanr glazbe nije toliko bitan koliko kvaliteta glazbe koju bend stvara i energija koju isijavaju na svojim nastupima, a toga kod ovih bendova definitivno ne manjka iako su različitih glazbenih usmjerenja.

Klub Metropolis nam je prva i bazna stanica stanica u pohodu na mnoge koji će nam omogućiti prezentaciju bandova iz Glazbene Kuće!”

Tko su MRDNOPOWER?

Mephisto’s Requiem

Ambientalno pričljiva grupa, poznatija kao vikalno – instrumentalni ansambl MOČNA RETRIBUCIJA u Katedrali „ Personalne Ingrid „ i pod njenim blagoslovom stvara te djeluje kroz DIAGNOSTIK METAL.

On kao takav pronađen je u 12. st. prije Krista, nikada preveden i nikada shvaćen, sada je ugledao svjetlo dana. Njegova iskonska svrha je brisanje svih granica, kojima je današnja glazba opterečena i potlačena. Vapi za diagnostičarima koji će stvoriti novu armiju nepokorenih dijagnoza.

Mi smo MEPHISTO’S REQUIEM, a DIAGNOSTIC je naša religija.
YouTube: https://goo.gl/HOI8TD

dno.

…iz zagrebačke magle pomalja se nešto novo, nešto mračno, nešto što unosi nemir, nespokoj. Družina koju krasi mladenačka energija usprkos poodmaklim godinama i bogatom iskustvu, družina čiji dolazak najavljuje melodija koja se probija kroz slojeve buke, družina koja će poljuljati temelje vašeg svijeta i razoriti vašu zonu ugode, a ako im dopustite, možda vas odvedu i korak dalje… Dalje, ili preciznije rečeno dublje. Sve do dna, do guste i memljive kaljuže grijeha koja će vam obuhvatiti stopala i onemogućiti bijeg.

Zvuči stvarno zanimljivo, zar ne? Ali to nismo mi. Ne znamo o kome je riječ. Mi? Mi smo samo trojica prijatelja koji se pokušavaju zabaviti stvarajući zanimljivu glazbu. Mi smo dno. Poslušajte nas, i zaplešite s nama.
Bandcamp: https://goo.gl/08DnHk

Overpower

Vratobolno-poskočni metal band iz Zagreba! 2014. izdali album prvijenac Greatness Within koji je širokoručno prihvaćen od domaćih i stranih slušatelja. Svirali u većini popularnih klubova diljem Lijepe naše. U novije vrijeme postava banda se izmjenila gdje je gitarista preuzeo frontmansku palicu, a pridružla im se još jedna gitara. Višebrojni prijatelji kažu da je ovim potezom band napokon sjeo na svoje mjesto. Trenutno rade na novom materijalu od čega pokoju pjesmu već i izvode u živo. Svjesni situacije da od glazbe nema kruha rade isključivo iz ljubavi prema istoj, nakupljeni bijes i negativnu energiju iskaljuju na svojim instrumentima što se itekako može čuti i osjetiti!

Website/Webshop: www.overpower.com.hr
YouTube: https://goo.gl/IoMwVB
BandCamp: https://goo.gl/aPQAgu

Rektalni Front – specijalni gost

Kako više cijenimo hedonističko uživanje u jelu i piću nego mazohističko mučenje tijela sportom za novce poreznih obveznika, smatramo se neprilagođenima svim sustavima u kojima smo živjeli i živimo. Borimo se za osnovno ljudsko pravo da trujemo svoj organizam s čim god mi to želimo.

Detalji:

Početak:
3. veljače 2017 @ 21:00
Kraj:
4. veljače 2017 @ 4:00
Cijena:
Besplatno
Događaj Category:
Događaj Tags:
, , ,
Web stranica:
https://www.facebook.com/events/1205254146211466/

Lokacija

Metropolis music
Avenija Dubrovnik 10
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u