Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ghusa, Belgarath & Chemical Exposure @ Rock Bar King, Đakovo, 11.3.2017.

11. March 2017 @ 08:00 - 17:00

Ghusa
Tjedan dana nakon pohoda na Osijek, Ghusa će napasti i đakovačkog Kinga!

Ghusa je bend koji žari i pali dobro nam znanu švedsku death metalurgiju zadnjih trideset godina a na svom europskom pohodu odlučili su opkoliti i Đakovo. Osim autorskih stvari, na njihovom repertoaru moći ćete čuti samo probrane hitove stare škole Gravea, Dismembera, Entombeda, Unleasheda i ostalih začetnika tog pravca. Dakle, očekujte krv, HM-2 distorzije i agresije u Kingu!

Belgarath je bugarski projekt započet 2003. No, zaživio je tek 2009. godine, dolaskom novih članova i evoluirao u pravi black metal bend. Nakon nekoliko svirki u regiji, izdali su svoj prvi album Wanderer, 2014. Vjerujemo da će sve fanove Darkthronea, Immortala, Marduka, Dark Funerala, Satyricona i sličnih bendova impresionirati svojom izvedbom.

Chemical Exposure je bend čija je uloga domaćina postala već tradicionalna. Pa evo, da ponovimo kao i u prošloj najavi, ovo su mladi thrash/death metalci iz Slavonskog Broda. Zanat su iskovali u bendovima poput Nekrist, Overlord, Kult Perunov, Reinkaos itd. Ogorčeni glazbenom scenom, zatrovanim umovima mase, kemikalijama ukaljanim zrakom i zagađenom okolinom rodnog grada, mlade metal snage udružile su se u kreiranju onog što najbolje znaju – stvaranju glazbe. Brzim i kompleksnim rifovima te žestokim ritmovima na bubnju popraćeni dubokim neartikuliranim glasovima, bend ukazuje na loše stanje društva u kojem se nalazi i bori se za opstanak.