Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bödale Napadaju vol 4, @AKC Attack, 20.01.2018

siječanj 20 @ 21:00 - 23:30

30KN

Već lagano tradicionalan event za početak godine, bagra sjeverne Hrvatske napada i donosi nemir. Pet žanrovski izmiješanih bendova donose sve od punka preko grinda pa do black i thrash metala. Ne fali brzine, alkohola ni agresije. Ono što je nekima kaos, nama je zabava.

BEZDAN (Čakovec, Black/Thrash metal)
Dobro poznati zagrebačkoj publici, već nastupali u Attacku, a zadnje smo ih mogli vidjeti na Buka i Otpor festivalu. Nemilosrdno štemanje dovoljno brzo i prljavo da se bacite na pod i grčite se od distorzije dok vam blast beatovi razaraju organe. Njihov zadnji EP „Invocation Rites“ još uvijek je aktualan i možete ga naći na merch stolu.
https://bezdannikaddan.bandcamp.com/release

ZVGATOR (Čakovec, Thrash Metal)
Cugator su mladi čakovečki crni thrash metal, a kažu da se furaju na Sodom sa primjesama Destroyer 666. Nemaju ništa po internetima, al navodno autorske stvari postoje pa jedini je način da ih vidimo.

SENF (Varaždin, Crossover)
Na posmrtnim ostacima nekadašnjeg Rectal Destroyera rodio se SENF, mutiran, ljut, demoliran i sočan. Kombiniranje panka, hardkora, metala i pizdarija ovaj bend se definira kao crossover režanje, ali najbolje da sami to definirate. Dva EP-a su izašla i nakon godinu dana vraćaju se u Attack!
https://www.youtube.com/watch?v=qDJWsnwbWMA&list=PLsTVFQJFaNjiUeQwB2LMILlwRbrRKiM4o

GEMIŠT (Varaždin, Grindcore)
Bla BLA, grind tupa tupa vrištanje, split s Aligrindtor i Split sa Agathocles simo tamo. Manje filozoije, više pijače!
https://gemist.bandcamp.com/album/gemi-t-aligrindtor-split

MIDNIGHT CLIMAX (Severna Otadžbina, Ardkor Pankčuga)
Svi žive i zagrebu, ali su i dalje svi dotrpenci sa sjevera, divljaci i pivopije. Ljuti su i brzi i ubace tu i tamo koju obradu za ples, mnoštvo koncerata po zagrebu i okolici i mnoštvo izbijenih noći krasi njihovu biografiju, a ovo će biti još jedna takva.
https://midnightclimax.bandcamp.com/releases

ALI TO NIJE SVE!
KLIBERLAND AFTER PARTY! Nakon svih glazbenih skupina na red dolaze dva medičarske glave naoružane hitovima iz pakla, plesnim koracima iz druge dimenzije i spremni da vas pospreme u zasluženu instituciju. Bajahazard i LeyzBastard donose KLIBERLAND sa back to back divljačinom do jutarnjih sati!

Poster & design by CARTBOX

Details

Date:
siječanj 20
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
30KN
Event Category:
Event Tags:
, , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/134079367275613/

Venue

Akc Attack
Luigia Pierottija 11
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
nnn