Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

5 godina Vlajter-ega sa OPP & KOB @ Vlajternativa festival, Benkovac 9.12.2017.

9. prosinca 2017 @ 21:00 - 23:30

kn10

Pozivamo vas na koncert izvođača, glazbeno – kulturno – scensku manifestaciju, muziku uživo, feštu od gitara i bubnjeva, druženje mladih, skup mantoština, bal neprilagođenih, prikomagistralnu zabavu, podvelebitski horor film, nespojivi spoj, vječnoadolescentski pir, antimanirski parti, pivopijsko bratimljenje i “agrođentlmentski” događaj mjeseca, okupljalište ludih, rođendan “Onih iz Vlajaltentatrnative”.

U subotu 9.12.2017. u “Prostoriji” Udruge Vlajter-ego Benkovac održat će se koncert grupa One Piece Puzzle iz grada Rijeke i KΩb iz Splita. Koncert će se održati povodom proslave 5. rođendana udruge Vlajter-ego Benkovac! Dođite na ples i povedite svoje najbliže. Vidimo se “u šteti”.

ONE PIECE PUZZLE je glazbeno interventni bend iz Rijeke koji bi se žanrovski strpali, ako je to važno u nekakav industrial/metal/rock/electronic/ pop. Nije da su popovi, ali očito se nađu elementi pop đira. 

U sastavu Gospodin T, Armageljon, Ana Balkana, Svemir Travica dolaze po drugi put u Benkovac uveličati našu predstavu.
Moramo ispraviti nepravdu iz 2014. kad im je nastup skraćen za nekoliko minuta. Ovaj put sviraju slobodno.
Dolaze nam i sa novim albumom One Piece Puzzle III koji je objavljen ove godine i odličan je. Jedva ih čekamo viditi i čuti.

KOB je heavy/thrash metal bend iz Splita koji je nastao 2013. godine. Nakon niza koncerata (Zagreb, Rijeka, Zadar, Šibenik, Livno, Split i okolica ) u dvije godine postojanja odlučuju se za snimanje prvog albuma te provode godinu dana radeći i snimajući materijal koji je službeno završen u ljeto 2016.god.
Sami zvuk albuma je težio nekoj zlatnoj sredini između modernog zvuka i old school-a.Na albumu se nalazi 8 pjesama koje otprilike prate žanr heavy/thrash metal-a.Ovom prilikom ćete ga moći čuti uživo uz hitove metal velikana (Megadeth, Metallica, Slayer, Accept…)

Za ovu posebnu manifestaciju pripremili smo posebnu DONACIJU/ ULAZ za predstavu od 10 HRVATSKIH KUNA, pa što bude, bude.

Details

Date:
9. prosinca 2017
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
kn10
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/1212073828893880/

Venue

Vlajternativa festival Benkovac
Šetalište kneza Branimira 44
Benkovac, 23420 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
nnn