Home News Ensiferum objavio ime novog albuma

Ensiferum objavio ime novog albuma

by Vjeran

ensiferum-506a343410432

Petri Lindroos je izjavio:”Vrlo naporno smo radili na novom albumu i Kippo je da sve od sebe da napravi najbolje što ćete i ćuti. Ovo je odličan album, sa odličnim zvukom.”

Ensiferum je završio rad na novom albumu kojeg su nazvali “One Man Army”. Zadnjih nekoliko tjedana su proveli u studiju “Astia Studio” u Lappeenranta u Finskoj sa producentom Anssi Kippo. Izlazak albuma je najavljen za 24.veljače 2015 u Sj. Americi , 20. veljače u Europi te 23. veljače u UK. Video isječci sa snimanja albuma i stvaranja ovog albuma će kroz koju sedmicu biti na internetu. Novi video spot snimaju ubrzo , a snimat će ga Grupa #13 i snimati će se u Poljskoj. Grupa #13 je produkcijska kuća koja iz sebe ima nekoliko spektakularnih video spotova (Behemoth, Amon Amarth, ….)

Sami Hinkka: “Vrlo smo ponosni javiti da je album 100% gotov. Snimanje je bilo veliko iskustvo za nas. Vrlo samo zahvalni gospodinu Anssi Kippo koji nije izgubio živce, koji je imao hrpu ludih, dobrih ideja i koji je radio kao luđak zadnjih nekoliko tjedana. Najkraći radni dan je bio 12 sati, ali većinom se radilo oko 16 sati. Nakon krvi, znoja i meda odličan je osječaj kad smo svjesni da smo napravili definitivno najbolji Ensiferum album.”

Ensiferum ide na turneju ovu jesen i već neke koncerte i festivale ima zakazane.

Ensiferum su:
Petri Lindroos – vokal/gitara
Markus Toivonen – gitara/vokal
Sami Hinkka – Bas/vokal
Janne Parviainen – bubanj
Emmi Silvennoinen – klavijatura/vokal

http://www.ensiferum.com
http://twitter.com/EnsiferumMetal
http://www.facebook.com/Ensiferum

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: