Home News Eclipse Of Time imaju novi album……

Eclipse Of Time imaju novi album……

by Vjeran
”Glazba koju izvodi Eclipse Of Time inspirirana je širokim spektrom glazbenih utjecaja od klasike pa sve do modernih pravaca 20. stoljeća.”

10836544_1510993702519937_1418363407_n

Eclipse Of Time je alternativni/rock/metal bend iz Karlovca osnovan 2008. godine. Nedavno je bend u postavi: Kristijan Stepinac (vokal), Boris Kolarić (gitara, vokal), Mario Mišmaš (bass gitara) te Goran Glavač (bubnjevi) potpisao ugovor sa Croatiom Records za izdavanje svog prvog albuma pod nazivom ”A World Without Hope”, čiju produkciju potpisuje gospodin Dragutin Smokrović – Smokva, te je snimio spot sa gospodinom Žare Batinovićem koji izlazi kao i album za nekoliko dana. Do fizičkog izdanja albuma ”A World Without Hope”, album možete poslušati na Deezer-u: http://www.deezer.com/artist/820320

Bend je nastupio na raznim natjecanjima, festivalima i klubovima: PickUp, Dobri Duh Rock’n’Rolla – Hard Place, Sax, Rat Bendova, Vaga, HGF, Mack Production contest, Crna Krota, Defibrilacija, Podrzhimo scenu, 8 O’Rock fest u Oroslavju, Glas Mladih, HRdemo Klub – Mali pogon Tvornice kulture Zagreb od koji su četiri osvojena zaredom u manje od dva mjeseca.

Članovi benda navode da se u glazbenom stvaralaštvu ne ograničajavu i kao što im piše i u biografiji uzor bendu je glazba:
”Glazba koju izvodi Eclipse Of Time inspirirana je širokim spektrom glazbenih utjecaja od klasike pa sve do modernih pravaca 20. stoljeća.”

Najnovija vijest je da je bend 22.11. ove godine pobjedio na ”Glasu Mladih” u Črnomlju i tako je osigurao nastup na glavnom stage-u SCHENGENFEST 2015. godine.

FB: https://www.facebook.com/EclipseOfTimeEot/info?tab=page_info

YT: https://www.youtube.com/channel/UCfMpYsqFKRjatCV8q-jbbIw

Deezer: http://www.deezer.com/artist/820320

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: