Home News Dropthehammer izbacio svoj prvi album!

Dropthehammer izbacio svoj prvi album!

by Metal Jacket

Dropthehammer je grind death metal bend iz Pule. Oni sviraju žestoko. Mladi su. A za ovaj uvodni opis bih još puno toga mogao dodati ali jednostavno nema smisla…

Momci su svojim prvim albumom samljeli kamen u prah i stavili osmijeh na lice ljubiteljima najžešćeg metala. Od snimanja pa do danas, bend je promijenio gitarista. Iako je na albumu rokao Boris Vrban Boro, nakon snimanja ga je zamijenio pjevač i gitarist iz benda Dark Omen – Viktor Laković. Tu su još i basist Alex Kragelj, bubnjar Luže iz benda Bolesno grinje i pjevač Dino Topčagić! Ova bomba od postave napravila je i bombu od albuma. Blago rečeno! Trinaest pjesama, od kojih je prva intro (i to kakav intro!) donosi nam svježu porciju buke, grinda, deatha i podosta od svega iz najglasnijih dubina nereda koji ova mjuza može dati.

Dropthehammer su otkriće godine na domaćoj sceni, a osobno bih izdvojio pjesme Parasite Feeding On Me i Heritage From Kain, kao osobne favorite albuma. Pod budnim okom Juleta i Dina Krivičića iz bend Mortal Divinity, u studiju Grobnica, poznatijem kao Ja sam gluh, nastalo je ovo prejebeno izdanje! Za miksanje i masteriranje zaslužan je isti tandem, a album možete nabaviti već od danas na bancampu ili direktno od članova benda! Ne propustite ovaj biser scene, na ovakav album se dugo čekalo!!!

Dropthehammer – Abortus Dei:

 1. Intro 
 2. Rakija za Krvnika 
 3. New Fire Of Prometheus 
 4. Die In Stone 
 5. Parasite Feeding On Me 
 6. Ein Blick Von Dem Abgrund 
 7. Heritage From Kain 
 8. They Bring…
 9. Child Of God 
 10. Legions Of Abaddon 
 11. An Epigram 
 12. Hoax 
 13. Tied Raped And Eaten

Tekst: Darko Rajić

Subscribe on MJM YouTube ChannelSubscribe

0 comment
0

You may also like

%d bloggers like this: